• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

Kad mogu ass creedovi da izlaze bukvalno svake godine, pa mogu valjda i oni na tri godine da prave nastavke, isti engine, samo malo utegnu i to je to.

A od W3 remastera ni traga ni glasa.
imaju neki bug u glavi da vole da objave igre i projekte prerano i posle od njih ni traga ni glasa..evo W3 remaster su rekli kraj godine koji se skoro priblizio i od toga nista vise konkretnije nisu rekli.po meni ako ce npr da izadje u decembru trebali su da malo marketing upregnu da se malo prica u tome i pokazuje..

imaju neki bug u glavi da vole da objave igre i projekte prerano i posle od njih ni traga ni glasa..evo W3 remaster su rekli kraj godine koji se skoro priblizio i od toga nista vise konkretnije nisu rekli.po meni ako ce npr da izadje u decembru trebali su da malo marketing upregnu da se malo prica u tome i pokazuje..
Kakva crna marketinska kampanja pa ne rade remaster igre nego ray tracing patch i podrsku za fast loading kao Metro Exodus sto je dobio. Bice trailer fazon 2 dana pre launcha i eventualno ce Nvidia okaciti/objaviti nesto na svom yt kanalu cisto da se pohvale RTX podrskom i to je to.

Kakva crna marketinska kampanja pa ne rade remaster igre nego ray tracing patch i podrsku za fast loading kao Metro Exodus sto je dobio. Bice trailer fazon 2 dana pre launcha i eventualno ce Nvidia okaciti/objaviti nesto na svom yt kanalu cisto da se pohvale RTX podrskom i to je to.
lol pa nisam mislio nista veliko od marketinga..al tipa screenshot na twiteru tako nesto sitno.ja iskreno i ne znam sta rade eto sad prvi put cujem od tebe malo detalja

Dosta RPGova iz janky early-2000s ere gaminga dobija rimejkove sada kada je proslo ~20 godina. Gothic, KOTOR i sad Witcher.

Bice zanimljivo videti kako ce ispasti svo troje, mada Witcher ce skoro sigurno dobiti mnogo veci budzet nego sto ce Embracer dati za ova druga dva projekta.

Od toliko silnih remake-ova i remastera, meni ozbiljno narastao backlog, nikad se nije izbacivalo ovoliko igAra na trziste, kao sad, bar je takav moj utisak...

kada se pogledaju sve platforme koje sad postoje i indie scena...

ali sto se tice hitova, ta 2001-va je bila jebano fenomenalna...

sada ne bi izaslo igara za 5god koliko je izaslo samo 2001...
Nikada se ne vratile te godine, što se mene tiče. Ionako mi je backlog poveći, ko bi šta sve stigao odigrati, neka hvala.

Back
Top Bottom