• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

Zato sto native 4K nema smisla kada sve iznad 1080p izgleda OK sa dobrim ML upscale-om.

I za Switch2 nece biti smisla renderovati u native 1080p u handheld modu na malom ekranu.
Pa ne bih se slozio... cak mislim da cak ni sam 4K nije dovoljan za recimo vece dijagonale TV-a, sto vidim sad na 55"
ali dobro da ne preterujem, dovoljan je 4K, ali ne bih isao ispod nikako, ocigledna je razlika u kvalitetu.
Ja cak vidim i razliku izmedju native 4K i DLSS koji upscale-uje na 4K, nije to isti prikaz, bar ne u svim igrama... zato gde imam dovoljan perf, ne palim DLSS, jer je u lepsa native 4K slika.
Konzole me ne zanimaju.
Zbog prezahtevnosti u UE5.
Pa onda je nesrecan engine, a ne rezolucija... i nesrecne graficke kartice koja ne postizu vec koliko godina da svare 4K rezoluciju, preko 5 godina to ne uspevaju...
4K rezolucija je bliss... samo to i ne treba mi nista vise, sve ostalo mogu kompromis, ali ne na 4K i min 60fps naravno...

Nesrecna je i sto nam je "poranila" jedno 15-20 godina. Jebana™ PS4 generacija i promovisanje 4K televizora/rezolucija.
Doduse, to je sada vec mudrovanje za neku drugu temu.

nebo.jpg

Ja cak vidim i razliku izmedju native 4K i DLSS koji upscale-uje na 4K, nije to isti prikaz, bar ne u svim igrama... zato gde imam dovoljan perf, ne palim DLSS, jer je u lepsa native 4K slika.
nego sta, moraju se standardi ocuvati

Nit ce se vrteti u 60fps niti ce ovako izgledati. Lep tech demo za neki PS7
Sami su rekli da ovo nema veze sa igrom, ovo je neki naj naj scenario kako bi open world izgledao.. Nema sanse da se Npc ovako realno ponasaju u nekoj igri, to tek za nekih 20god tipujem
Nisam to ispratio, ja sam mislio da ce tako izgledati, cak i tako nisam nesto posebno odusevljen, vec mi je "ok"...
Sad necu prihvatiti nista ispod toga sto su prikazali.

Posle fijaska sa sajberpunkom ne verujem im ni da je base ps5 u 60 ni da ce raditi kako treba daj one a realno nije mi takva igra da vodim zenskog karaktera ipak su to monster hunteri a ne tomb rajder...
Mislim da od trojke nece napraviti vise bolju
igru tog tipa :)

Puno price i nista posebno nisu rekli, deluje mi kao da im je epic dao finu kintu da predju na unreal i da malo shill-uju :D

IMO, bas je dobar intervju i prikaz koliko rade na optimizaciji UE5 [sto ce biti dostupno svima] da bolje radi na konzolnom hardveru. HW Lumen niko do sada nije koristio na konzolama, a sada je to primarni fokus za Epic.

Fino je videti da u ogromnoj AAA igri od starta ciljaju na 60fps uz puno prisustvo svih bleeding edge UE5 sistema na base konzoli. Ako isteraju ovo, to znaci i da ce PC verzija leteti, i bice dovoljno prostora za jos slabije konzolne platforme [30fps na Series S, bez Lumena na Switch2, i sl].

Back
Top Bottom