Razumem ja u potpunosti, zasto ona, jer je to i bio jedan od krajeva u Witcheru 3.
Cirilla Fiona Ellen Riannon, a sada samo Wiedzminka.
Posto je vec rec o osobi koja je razvila svoje moci do maksimuma, postaje OP, putuje kroz vreme, ima Elder blood, sad je treba ko Samus Aran iz Metroida baciti, unistiti joj odelo i uzeti sve moci. Klasican recept. No, Samus gubi armor, sta se desilo sa Ciri?
Spekulacija masa. Odgledao sam nekoliko analiza na poljskom (pricam poljski), i njima bas nije sve najjasnije sta i kako.
Plus su skeptici mnogi (mada oni su teski pametnjakovici i mudroseri, ko i mi).
Na kraju treceg dela, mi je vise delovalo kao da zeli da postane witcher vise da bi ostala sa Geraltom koga voli kao oca.
U trejleru, pije napitak pred borbu, ima Wiedzminske oci, ali su opet nekako plave. Koristi znakove witchera ali i magiju.
Takodje sumnjam da bi je Geralt pustio da uradi Trial of Grasses, s obzirom na mortalitet a i to se radi sa mladim decacima, obicno.
Da li bi uopste to delovalo na nju?
Skola Vuka je zatvorena ali ima prica sa Vesemirom da se recept za Trial sacuva.
Poljaci kazu da ima medaljon iz skole Risa, u trejleru.
Takodje kazu da je cudoviste sa kojim se bori, iz nase mitologije, Bauk.
Slazem se sa Maksom i Gohanom.
Onako OP karakter, kakvu su je sami napravili, da se sad spusti samo da bi bila witcher.
A ovo sto kaze Ljuba, CDProjekt vec odavno sam fantazira, boli matorog Sapkowskiego djoka.
Ova analiza posebno mi je zapala za oko.
Necu vise da spekulisem.