Solid Snake
Well-known member
- Reaction score
- 1,497
А њега у ПМ.Treba mu slati spoilere u DM...
А њега у ПМ.Treba mu slati spoilere u DM...
U pravu si bio da je ovo malo jaci DLC![]()
Tears of the Kingdom is a legend retold with slightly less wonder
If “Yes, and,” were a video game, it’d be this one.www.theverge.com
Kaaaaao što rekoh![]()
e veruj mi taj mi je naleteo, nisam cherry pickKrejzi, uspeo si da izvučeš jedan negativno neutralni review od toliko 10/10?
ma paket dodatnih misijaU pravu si bio da je ovo malo jaci DLC![]()
e veruj mi taj mi je naleteo, nisam cherry pick
ma paket dodatnih misija
zezam se ja malo, ponekad preterujem zbog reakcije, ali jasno je da ovo previse lici na BOTW, koja be that as it may jeste fenomenalna igra, ali meni je ovo razocaravajuc nastavak koji je premalo toga novog doneo, kao sto rekoh kao Fallout 3 > Fallout 4, ali girace se za nekih 5 godina, kad zaboravim na BOTW.
Wahade, znas kako se ono kaze - we had a great year. [emoji123]
![]()
Ovo potpisujem!Drago mi je, a ujedno i žao, što će ovo biti jedna od retkih AAA igara u ovoj godini za koju na launchu ljudi neće pričati kako loše radi, ima bugove, i gomile propusta i gde će morati da čekaju mesecima na update da bi mogli iole normalno da igraju igru, već će jednostavno pričati o onome što je bitno - sadržaju igre (bio on dobar ili loš).
TotK je kao GoW Ragnarok ili Doom Eternal, odlicno poboljsanje formule iz prethodne igre. Ali ne menja tu formulu drasticno, tako da i dalje nece biti bas za svakoga. Popravljeno je stanje oko nedostatka price ili prevelkog fokusa na micro-dungeons, ali i dalje su tu veoma lako slomljiva oruzja [jos vise nego ranije] i haoticno dizajniran sistem melee borbe, beskrajan broj itema u intventaru, manuelno kuvanje hrane, itd.
Igra je trenutno best of all time na OC-u, a na MC-u je na 30. mestu sa 97/100.