• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

• 900p docked, uses FSR1 to reach 1080p. Slightly sharper than BOTW but with subtle edge ringing. Resolution can drop to around 720p when camera is panning.
  • 720p portable. Edit: maximum resolution is 720p. Similar resolution drops occur in portable mode.
  • Some of the main cutscenes are low-bitrate video files; worse than typical 1080p YouTube.
  • Pre-release patch has addressed nearly all instances of frame loss, mostly solid 30 fps. Using 'ultra-hand feature' can cause drop to 20 fps (due to double-buffer vsync).
  • Exceptionally polished. No bugs or unexpected behaviour.
  • Not too big for switch (but doesn't measure up to original trailer).

Last edited:
Wahade, znas kako se ono kaze - we had a great year. 💪

fagfj1.jpg

Krejzi, uspeo si da izvučeš jedan negativno neutralni review od toliko 10/10?
e veruj mi taj mi je naleteo, nisam cherry pick
U pravu si bio da je ovo malo jaci DLC :LOL::LOL:
ma paket dodatnih misija :D
zezam se ja malo, ponekad preterujem zbog reakcije, ali jasno je da ovo previse lici na BOTW, koja be that as it may jeste fenomenalna igra, ali meni je ovo razocaravajuc nastavak koji je premalo toga novog doneo, kao sto rekoh kao Fallout 3 > Fallout 4, ali girace se za nekih 5 godina, kad zaboravim na BOTW.

e veruj mi taj mi je naleteo, nisam cherry pick

ma paket dodatnih misija :D
zezam se ja malo, ponekad preterujem zbog reakcije, ali jasno je da ovo previse lici na BOTW, koja be that as it may jeste fenomenalna igra, ali meni je ovo razocaravajuc nastavak koji je premalo toga novog doneo, kao sto rekoh kao Fallout 3 > Fallout 4, ali girace se za nekih 5 godina, kad zaboravim na BOTW.

Kako pišeš pomisliće neko da si već prešao igru. :p

Trenutna prosečna ocena 96 nakon 83 recenzije

Nakon preko 50 sati igranja, mogu bez problema da kažem da je ovo kvalitetnija i bolja igra nego Zelda BotW,
jednostavno TotK je u skoro svakom pogledu u odnosu na BotW i ima mnogo više sadržaja,
Jedino što nema taj WOW faktor kao BotW kad je izašao ("vidite onu planinu tamo, možete na nju da se popnete.."), i šteta što recimo igra ne radi recimo u 1440p i ne podržava HDR (Switch 2 verovatno..).
Sve ostalo je stvarno odlično.

Last edited:
mučno je igrati se sa 30fps-a, čeka se da izađe izvanično pa da progleda i na emulatoru

Trudio sam se da izbegnem previše stvari vezanih za TOTK kako se bliži izlazak igre (posebno od kad je leakovala igra) da se ne bih previše spoilovao, ali to je neizbežno jer ipak je to Zelda koju je nemoguće izbeći lol
Pošto je sutra zvanično izlazak igre, želim svima koji su uradili preorder da uživaju, oni koji su igrali leak i već uživaju - koliko vidim po vašim utiscima igra neće razočarati tako da hvala za preview :D
Ja sam preorderovao CE u Srbiji što je dobra stvar manjka interesovanja za Nintendo igre kod nas, jer u tom trenutku nigde u EU nije više bilo moguće uraditi preorder. Loša strana je što neću preuzeti igri sve do kraja meseca, tako da se moje muke nastavljaju.

Drago mi je, a ujedno i žao, što će ovo biti jedna od retkih AAA igara u ovoj godini za koju na launchu ljudi neće pričati kako loše radi, ima bugove, i gomile propusta i gde će morati da čekaju mesecima na update da bi mogli iole normalno da igraju igru, već će jednostavno pričati o onome što je bitno - sadržaju igre (bio on dobar ili loš). Neko će sigurno reći ''lako je to kad je switch igra i nema nove efekte/tehnologije'', 10% kupaca zahteva od devopera UVEK i u SVAKU igru da ubace sve najnovije stvari i da igra ''sija'', ostatak nas samo hoce da igra igru, toliko.

Drago mi je, a ujedno i žao, što će ovo biti jedna od retkih AAA igara u ovoj godini za koju na launchu ljudi neće pričati kako loše radi, ima bugove, i gomile propusta i gde će morati da čekaju mesecima na update da bi mogli iole normalno da igraju igru, već će jednostavno pričati o onome što je bitno - sadržaju igre (bio on dobar ili loš).
Ovo potpisujem!

TotK je kao GoW Ragnarok ili Doom Eternal, odlicno poboljsanje formule iz prethodne igre. Ali ne menja tu formulu drasticno, tako da i dalje nece biti bas za svakoga. Popravljeno je stanje oko nedostatka price ili prevelkog fokusa na micro-dungeons, ali i dalje su tu veoma lako slomljiva oruzja [jos vise nego ranije] i haoticno dizajniran sistem melee borbe, beskrajan broj itema u intventaru, manuelno kuvanje hrane, itd.

Igra je trenutno best of all time na OC-u, a na MC-u je na 30. mestu sa 97/100.

TotK je kao GoW Ragnarok ili Doom Eternal, odlicno poboljsanje formule iz prethodne igre. Ali ne menja tu formulu drasticno, tako da i dalje nece biti bas za svakoga. Popravljeno je stanje oko nedostatka price ili prevelkog fokusa na micro-dungeons, ali i dalje su tu veoma lako slomljiva oruzja [jos vise nego ranije] i haoticno dizajniran sistem melee borbe, beskrajan broj itema u intventaru, manuelno kuvanje hrane, itd.

Igra je trenutno best of all time na OC-u, a na MC-u je na 30. mestu sa 97/100.

Može se reći da ni jedna igra nije za svakoga, kome se BotW nije svideo očekivano je da mu neće svideti ni direktan nastavak,
a naravno da ne treba menjati osnovnu formulu pošto je to glavni razlog zašto su BotW i TotK toliko dobri.
Ništa što si naveo kao mane meni lično nije bio problem u BotW, kapiram da se svakome nije svidelo recimo lomljenje oružja ali ovde je sada to manji problem zbog fuzije oružja, tako da te igra prosto tera da što više eskperimentišeš sa različitim kombinacijama oružja.
Ali zato su unapređene skoro sve stvari koje sam naveo kao mane kod BotW, veća varijacija neprijatelja, dodato istraživanje ne samo pećina (i podzemlja) već i neba, unapređeni Shrine-ovi, zanimljiviji kvestovi, bolje istraživanje, popunjeniji svet, bolja priča..

Inače kad kažem podzemlje, igra ima gomilu pećina koje su vezane za površinu, ali ima i podzemne lokacije koja deluju kao da je ispod cele površine Hyrule sveta,
baš ogromna lokacija.
Dok su na nebu plutajuća ostrva, ogroman je konstrast kad se iz podzemlja gde je konstantan mrak i gde igrač mora konstantno osvetljavati put da bi video kuda se kreće, ode na neko ostrvo na nebu i gleda zalazak sunca. :)

Meni je lomljenje oruzja vise plus nego mana mada mi je nekad bilo zao kad skrljam dobro oruzje. Zasmetalo mi je beskonacno mnogo resursa sto smanjuje tezinu igre, recimo pokupis lubenice odes iza igla i kad se vratis one su opet tu...

Back
Top Bottom