• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nema to nikakvog smisla jer bilo je ranije Zelda igara koje nisu bile goty i nisu imale ocenu kao BotW. Jednostavno uboli su sa open air svetom...

Mnoge Nintendo igre dobiju losu ili osrednju ocenu, cak mislim da su pod posebnom lupom i mnogi recenzenti jedva cekaju da lupe losu ocenu.
Šta je open air svet? Nintendov izraz za open world?

Posle mislim otprilike 7-8 sati igranja mogu slobodno reci igra sabija ali jako jako.
Nove moci su nenormalno dobre i fino uklopljene.
Svet izgleda dosta zivlje i dinamicnije.
Sto bi rekli tek sam krenuo sa istrazivanjem,ali je definitivno bila vredna cekanja.

Odigrao oko 10-15 sati, kad kreneš da igraš teško se ostavlja ("još samo ovo da odradim" zna da produži igranje za sat-dva),
osetno je unapređenje u skoro svakom pogledu u odnosu na BotW, iako je površina sveta slična, izmenjena je i dodate su nove stvari tako da opet deluje zanimljivo, naravno svet igre se širi pod zemljom i na nebo (što nije bio slučaj sa BotW), mnogo veća raznovrsnost neprijatelja, mnogo više NPC/likova u igri,
priča deluje kompleksnija i zanimljivija (što nije bilo teško obzirom da BotW skoro da nema priču), Shrine-ovi isto deluju bolje i zanimljivije napravljeni,
pravljenje raznovrsnih vozila/mašina daju potpuno novu dimenziju, kvestovi/itemi/oružja sve deluje unapređenije i sređenije.

Iskreno, nakon BotW-a mislio sam da će mi direktan nastavak igre (sa sličnim svetom) neće biti tako zanimljiv,
ali to nikako nije slučaj, igra za sada kida.

Nisam daleko dogurao ali po ovome sto sam video i odigrao daleko je ovo od DLC materijala.
I ako ovako nastavi igra bice mi bolja od BotW,stvarno stvarno dobar nastavak.

Switch je po meni neupotrebljiv bez dobrog grip-a [i Vita]. Em su sve kontrole male, blizu ivica, i gurnute na dole pa prsti jos moraju da se savijaju da dovate [desna pecruka i dpad levo], vec sto moram vrhovima prstiju da drzim tezinu konzole.

Što se čini u ovoj igri, pa to je cirkus. Ovo je i BotW i Lego Technic i šta sve ne 😆

Šta sam našao za sada:

- sem početnih uređaja sa tutorial ostrva tipa ventilator, letač, kuvalo i bacač plamena, sada sam našao točkove i rakete, a mislim i da kolac spada u istu klasu predmeta
- sticky gušter od kojeg se pravi napitak koji omogućava da se penješ dok pada kiša
- pečurke od kojih svetliš

Inače, sada su kule koje otkrivaju mapu daleeeeko više kul nego ranije, baš je epic kada se prvi put aktivira.

Back
Top Bottom