Ma ni na Switchu nece raditi preko 25Probao i ja iz znatiželje i jednako radi na mom kudikamo novijem PC-u, tako da su performanse otprilike kao Jedi Survivor![]()
Na svim konfiguracijama je zakljucan fps u 20, osim kada se skine Vsync onda sve poludi u 65fpsa makar kod mene i sama igra bude ubrzana za 3 ili 4x suludo izgleda. Elem ovi iz Ryinixa su rekli da nece izbaciti nikakav update/fix dok igra ne izadje u prodaju zvanicno.Bukvalno prvi put u životu instalirao Ryujinx i sve radi out of the box
20 FPS, na mom matorom Ryzen 1600X i 1060 6gig, ali bukvalno nisam ni seknud proveo u podešavanjima, a driveri su mi iz 2017.
Čekaću naravno da izađe original, ali me je interesovalo da li će raditi.
View attachment 9146View attachment 9147View attachment 9148View attachment 9149
Pa i pametno sto se mene tice, sto bi se cimali da podrzavaju igru koja nije zvanicno izasla i nema legalnog nacina da se kupi.Na svim konfiguracijama je zakljucan fps u 20, osim kada se skine Vsync onda sve poludi u 65fpsa makar kod mene i sama igra bude ubrzana za 3 ili 4x suludo izgleda. Elem ovi iz Ryinixa su rekli da nece izbaciti nikakav update/fix dok igra ne izadje u prodaju zvanicno.
I da prijavljen si miliciji druze.
12. maja izlazi. Ovo je ispalo iz kamiona.Wut? Nisam ni skontao da je ovo izaslo. Vreme je da obrisem prasinu s Switcha.
Yup ispalo iz kamiona.Ovo je full verzija igre na torentima?
Da imam modovan switch dosao bih u iskusenje, ovako, necu da se mucim sa emulatorom...