• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Bukvalno prvi put u životu instalirao Ryujinx i sve radi out of the box

20 FPS, na mom matorom Ryzen 1600X i 1060 6gig, ali bukvalno nisam ni seknud proveo u podešavanjima, a driveri su mi iz 2017. :)

Čekaću naravno da izađe original, ali me je interesovalo da li će raditi.

20230502_103339.jpg20230502_103737.jpg20230502_104008.jpg20230502_103759.jpg

Probao i ja iz znatiželje i jednako radi na mom kudikamo novijem PC-u, tako da su performanse otprilike kao Jedi Survivor :D

Дигао сам FW на 16.0.0 на Мењалу, набацио последњи DeepSea (4.5.0) + нове sigpatches. Ферцера! :)

Bukvalno prvi put u životu instalirao Ryujinx i sve radi out of the box

20 FPS, na mom matorom Ryzen 1600X i 1060 6gig, ali bukvalno nisam ni seknud proveo u podešavanjima, a driveri su mi iz 2017. :)

Čekaću naravno da izađe original, ali me je interesovalo da li će raditi.

View attachment 9146View attachment 9147View attachment 9148View attachment 9149
Na svim konfiguracijama je zakljucan fps u 20, osim kada se skine Vsync onda sve poludi u 65fpsa makar kod mene i sama igra bude ubrzana za 3 ili 4x suludo izgleda. Elem ovi iz Ryinixa su rekli da nece izbaciti nikakav update/fix dok igra ne izadje u prodaju zvanicno.

I da prijavljen si miliciji druze.

Da, na mnogo boljim masinama isto radi tako. Probao sam i ja.

malo ode na 30fps ali se vrati na 20.
A trazi FW 15.0.1 minimum, tako da ko ima modovan switch, ne mora bas latest koji je 16.0.1 mislim

Na svim konfiguracijama je zakljucan fps u 20, osim kada se skine Vsync onda sve poludi u 65fpsa makar kod mene i sama igra bude ubrzana za 3 ili 4x suludo izgleda. Elem ovi iz Ryinixa su rekli da nece izbaciti nikakav update/fix dok igra ne izadje u prodaju zvanicno.

I da prijavljen si miliciji druze.
Pa i pametno sto se mene tice, sto bi se cimali da podrzavaju igru koja nije zvanicno izasla i nema legalnog nacina da se kupi.

Odigrah uvod u emulatoru sa 60fps fix-om [ima malo traversal i shader compilation stuttera], i na otvorenom ne drzi full framerate na 5800x. Za pre-release emulaciju ovo je vise nego dobro, al treba se sacekati jos da se ispegla sve.

Igrao oko 4-5 sati, počinje slično kao BotW (neka početna oblast, mora da se odradi par shrine-a i otključa par mogućnosti da bi moglo da se napreduje..),
pravljenje prevoznih sredstava/mašina je neophodno za sada a ne uglavnom opciono kao u BotW, što je prilično zanimljivo,
pećine su ubačene u igru (jedna od mojih najvećih zamerki na BotW), likovi i neprijatelji (za sada) totalno novi, igra deluje dobro jedino baš treba jača rezolucija na Switch-u...sve u svemu prilično dobro i zanimljivo za ovih 4-5 sati.

Da imam modovan switch dosao bih u iskusenje, ovako, necu da se mucim sa emulatorom...

Da imam modovan switch dosao bih u iskusenje, ovako, necu da se mucim sa emulatorom...

Nema muke, jednostavnije je nego ubacivanje pirata na switchu.

Samo nemoj, bolje izbriši poruku, čodi će te prijavi.

Back
Top Bottom