- Reaction score
- 5,183
Za sad sam samo slona prešao, ta zagonetka mi je bila ok, videću za ostale.
U stvari, bio je jedan shrine gde sam se mučio, ali zbog toga što sam propustio da primetim jedan detalj. Prva prostorija je bazen u kojem pliva lopta i na jednoj strani se nalazi visoki kavez u koji treba da ubaciš loptu da bi se otvorila vrata ka sledećoj prostoriji. Lopta nije metalna, nema šanse da je udariš toliko visoko, i nikako nisam mogao da provalim kako da je ubacim unutra. I na kraju sam pokušao ovako:
- izgurao sam loptu skroz do suprotne ivice bazena
- upotrebio moć sa ledenim stubom da je podignem gore
- iskoristio stasis na lopti
- uništio stub
- postavio bombu na ivicu bazena i aktivirao pre nego što je stasis istekao
- posle par neuspešnih pokušaja, na kraju sam uspeo da lansiram loptu u kavez
Ogromna je pohvala za igru što mi je nešto ovako blesavo uspelo
Ali sam onda ušao u sledeću prostoriju koja je bila komplikovanija verzija prethodne i moje rešenje nije moglo da prođe. Na kraju sam tek provalio da je na dnu bazena u prvoj prostoriji bila metalna činija koju sam mogao da podignem magnetom da njome prebacim loptu u kavez. U stvari jedan od lakših shrineova, ali sam ga ja zakomplikovao.
Te žiroskopske zagonetke su i sa joyconima katastrofa, to prvo treba da izbace
E da, zaboravio sam da pohvalim gyro kontrole. Za te zagonetke su sranje, ali generalno nišanjenje odlično funkcioniše. Igra me je ubedila da su dobro implementirane gyro kontrole bolje od stick-a, i svaka igra treba da ima podršku za to.
U stvari, bio je jedan shrine gde sam se mučio, ali zbog toga što sam propustio da primetim jedan detalj. Prva prostorija je bazen u kojem pliva lopta i na jednoj strani se nalazi visoki kavez u koji treba da ubaciš loptu da bi se otvorila vrata ka sledećoj prostoriji. Lopta nije metalna, nema šanse da je udariš toliko visoko, i nikako nisam mogao da provalim kako da je ubacim unutra. I na kraju sam pokušao ovako:
- izgurao sam loptu skroz do suprotne ivice bazena
- upotrebio moć sa ledenim stubom da je podignem gore
- iskoristio stasis na lopti
- uništio stub
- postavio bombu na ivicu bazena i aktivirao pre nego što je stasis istekao
- posle par neuspešnih pokušaja, na kraju sam uspeo da lansiram loptu u kavez
Ogromna je pohvala za igru što mi je nešto ovako blesavo uspelo

beastovi mi nisu bili problem, dungeoni poneki da, ali najviše sam se mučio sa žiroskopskim tamnicama mišem, ono je horor![]()
Te žiroskopske zagonetke su i sa joyconima katastrofa, to prvo treba da izbace

E da, zaboravio sam da pohvalim gyro kontrole. Za te zagonetke su sranje, ali generalno nišanjenje odlično funkcioniše. Igra me je ubedila da su dobro implementirane gyro kontrole bolje od stick-a, i svaka igra treba da ima podršku za to.