• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC The Last of Us 2

Hmm, ocekivao sam da ce ovaj remaster da najave zajedno sa PC verzijom. Mozda im treba jos vremena za optimizaciju.

Fino je sto dodaju unlocked framerate opciju [igra ce time biti odmah spremna za PS5 Pro/PS6 BC] i poboljsan rendering, a nadam se da ce i ovaj roguelike mod dobro ispasti. Not bad for $10. Vise stvari dodase nego Tsushima sto je naplatila za isto para.

kada se radi upgrade sa ps4 na ps5 verziju, instalira kao novu igru ili preko stare ako je već na konzoli.

VGC novinar:

Part1 remaster [budzenje PS3 grafike na TLOU2 nivo] je radio main Naughty Dog tim dok su cekali preprodukciju neceg novog. [skoro sigurno part3]

Cool , taman nisam igrao od kad je izašla.
Ako se dobro secam, ja je nisam igrao jos od pre nego sto je izasla. :P

Za Pc posle fijaska nista XD
Part1 su pravili ND [koji nemaju poima o PC-u] i Iron Dog studios. Mislim da ce za portovanje nastavka ovaj put istaviti dosta vise vremena, igra je u dobrom stanju sada posle tone patchova.

Mogli su i neki vr mode da ubace.
Jedino da igras preko VR Cinema moda. :D

Ja sam vec 3 puta presao, jednom ove godine tako da mene ovo ne interesuje al dobro je sto je $10 a ne da su zalepili kao novi igru i cenu od $70

Imao sam neke bagove dok sam igrao igru, ali nisam ocekivao da cu slicne stvari da vidim i u zvanicnom trejleru.
Ili su to nevidljivi protivnici?

Back
Top Bottom