• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC The Last of Us 2

Pomalo mi blesavo deluje to. Zar je stvarno potreban remaster?

Nije, ali sigurno nisu ulozili previse sati u to, a i moraju svakako da izbace i za pc.
Ako izađe u stanju kao Part 1 za PC nek’ batale priču. Na kraju sam deinstalirao igru sa kompa jer je krešovala svaki čas. Ne znam da li je ista situacija i sa original verzijom (verovatno), ako jeste, nek’ je nabiju sebi u dupe za sve pare.

Pomalo mi blesavo deluje to. Zar je stvarno potreban remaster?
TLOUp1 se dobro prodao, a za ocekivati je odavno bilo da ce odraditi neki update dvojke i port dvojke za PC.

TV serija je oborila sva ocekivanja, nagrade pljuste, a ND skoro sigurno radi i na trecoj igri.

Remaster dvojke ama nikako nije potreban, al ocigledno ND zhele da izmuzu jos para. Igri fali 4K patch a to su vecina naplacivali $10. Ako bude "remaster" opet ce leshe narod za $70 sto stvarno postaje smesno. Pricamo o remasteru igre koja nije ni 3 godine stara ccc.

PC port + 4K patch za konzole....remaster cje bude sramota. Inace preso sam ponovo ove god TLOU2, igra izgleda mega dobro i bez 4K.

Last edited:
TLOUp1 se dobro prodao, a za ocekivati je odavno bilo da ce odraditi neki update dvojke i port dvojke za PC.

TV serija je oborila sva ocekivanja, nagrade pljuste, a ND skoro sigurno radi i na trecoj igri.
Jasno je to meni, meni je samo upitna potreba za tim remasterom, ako sklonimo u stranu muzhnju novca.

PC port je zagarantovan, a ako bude PS5 reizdanja nadam se da ce dati upgrade opciju kao sto je to Ghost Tsuhima dobio sa svojim Directors Cut-om [$10 upgrade za dualsense, 3D audio ako to neko bas hoce]. Mislim da i nemaju prostora da bilo sta drasticno unaprede.

PS4 verzija od TLOU p2 radi super na PS4 uz vec izdat BC patch.

jeste bila raspad, ali tamo posle par patch-a je radila super.
Ako je tako zašto je onda meni krešovala ko zna koliko puta u toku igre? :unsure: Zadnji patch (1.1.0), najnoviji Adrenaline drajveri, čist Win11, svi benchmark testovi (3DMark, Unigine, FurMark) prolaze bez ikakvih problema, kao i druge igre. Zaključak, sjeban port igre, rešenje uninstall. Kraj priče. 😌

najnoviji Adrenaline drajveri

xhss9.jpg

@Omega Isto se dešavalo i sa prethodnom verzijom drajvera, a da je problem u njima krešovale bi i druge igre ili benchmark testovi.

Posle adrenalin drajvera sam prestao da citam i sve mi je bilo jasno ;)
Meni je kreshovala svega mozda 3-4x i to verzija igre medju prvim izasla

Ok, ako je problem do Adrenaline drajvera kako onda druge igre ne krešuju tj. rade bez ikakvih problema? :unsure: To mi nije jasno. Svi korisnici Radeon GPU-a koriste Adrenaline drajvere, dakle to onda znači da svima TLoU krešuje. Ne verujem da je baš tako. Možda je problem i do cr**k-a, a možda 100% i do same igre.

najcrnje od svega što amd sponzoriše igru, ali dobro verujem da si je odigrao do sada, pa ne gubiš ništa

Ok, ako je problem do Adrenaline drajvera kako onda druge igre ne krešuju tj. rade bez ikakvih problema? :unsure: To mi nije jasno. Svi korisnici Radeon GPU-a koriste Adrenaline drajvere, dakle to onda znači da svima TLoU krešuje. Ne verujem da je baš tako. Možda je problem i do cr**k-a, a možda 100% i do same igre.
Do tebe je sigurno neki problem, jer da igra masovno kresuje, to bi se znalo...

Back
Top Bottom