Jesu stvarno potrebni i remaster i remake za keca?Pomalo mi blesavo deluje to. Zar je stvarno potreban remaster?
Ako se ja pitam, neJesu stvarno potrebni i remaster i remake za keca?
Ako izađe u stanju kao Part 1 za PC nek’ batale priču. Na kraju sam deinstalirao igru sa kompa jer je krešovala svaki čas. Ne znam da li je ista situacija i sa original verzijom (verovatno), ako jeste, nek’ je nabiju sebi u dupe za sve pare.Nije, ali sigurno nisu ulozili previse sati u to, a i moraju svakako da izbace i za pc.
TLOUp1 se dobro prodao, a za ocekivati je odavno bilo da ce odraditi neki update dvojke i port dvojke za PC.Pomalo mi blesavo deluje to. Zar je stvarno potreban remaster?
Jasno je to meni, meni je samo upitna potreba za tim remasterom, ako sklonimo u stranu muzhnju novca.TLOUp1 se dobro prodao, a za ocekivati je odavno bilo da ce odraditi neki update dvojke i port dvojke za PC.
TV serija je oborila sva ocekivanja, nagrade pljuste, a ND skoro sigurno radi i na trecoj igri.
Ako je tako zašto je onda meni krešovala ko zna koliko puta u toku igre?jeste bila raspad, ali tamo posle par patch-a je radila super.
Do tebe je sigurno neki problem, jer da igra masovno kresuje, to bi se znalo...Ok, ako je problem do Adrenaline drajvera kako onda druge igre ne krešuju tj. rade bez ikakvih problema?To mi nije jasno. Svi korisnici Radeon GPU-a koriste Adrenaline drajvere, dakle to onda znači da svima TLoU krešuje. Ne verujem da je baš tako. Možda je problem i do cr**k-a, a možda 100% i do same igre.