Gde su sada svi oni koji su bili ubedjeni da Zelda uzima GOTY? na kraju jedva uzeli jednu nagradu, hwa hwa!
Larian, onaj glavni lik, covece... koliko bi se osecao glupo, sa tim armorom koji je obukao, da nije osvojio GOTY... samo zamisljam scenu i umirem od smeha... ono osvojila neka druga igra, a ono zumiraju na njega sa sve armorom, a on potonuo u njega

mislim to je bio bas glup potez, glup ili bezobrazan ili je bilo namesteno od starta... glup je, jer ne znas dal ces da osvojis nagradu, bezobrazan jer ako ne znas da ces da osvojis, ne dolazis u tome da se izdvajas, jer tu ima jos ljudi osim tebe koji mogu da dobiju tu nagradu, ne nabijas tako pritisak da tebe izaberu... uglavnom, wrong choice, but we gonna move on...
Show jednostavno jebano predugo traje, 4 sata je previse, premotavao sam dosta i opet mi je bilo previse... natrpali su previse conteta, previse trailera, reklama, gostiju i price... sad ne znam, mozda i ima nekog smisla kad se gleda uzivo i to ne mislim live stream, vec da se ode tamo i gleda na licu mesta, ima mnogo vise smisla sigurno... ali ovako je takav pain in the ass... ja bi to skratio da bude max sat vremena i da ide samo dodela nagrada i samo najbolji traileri i to je sve...
Nije ni cudo sto Rockstar nije zeleo na Game Awards-u da prikazu prvi put trailer za GTA VI, jer u moru tih trailera, ne bi nikad dosli do 130 miliona koliko sad imaju... bili bi zapazeni, naravno, ali kad se solo prezentujes dobijes mnogo vise paznje.
To je to, ovaj show vise ne gledam, dok ne poprime taj format koji sam predlozio, ako se to ne desi, onda cu samo najbolje trailere pogledati i shotove osvojenih nagrada, to je sasvim dovoljno... moving on
Drago mi je zbog Alan Wake-a pre svega, pa zatim i zbog BG 3... drago mi je i sto je Zelda dobila samo jednu nagradu, sve su odradili kako sam ocekivao...
i Sega sto pravi gomilu igara [Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe, Streets of Rage, Crazy Taxi]
Bukvalno to je jedino sto me je obradovalo i izmamilo mali osmeh... od celog show-a...
SpiderMan 2 da ne osvoji nista...hmmm cudno. Nisu se dobro proveli DLC-ovi ove god
Meni uopste nije cudno, ne moze doveka da se muze ista krava muzara, zvana Spiderman i Zelda.