• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Game Awards 2023 [8. decembar] & sve ostale GOTY 2023 nagrade

swen.jpg

Ako na Game Awardsu nocas ne pobedi BG3 i bude bio proglasen DLC za Zeldu kao najbolja igre godine, ima da jurim ljude svuda po svetu sto su glasali protiv! Bila bi jednako velika nepravda kao kada su Dave the divera stavili u kategoriju za best Indie. :ROFLMAO:

Zelda je ‘dostupnija’ igra za igrati, tako da ne treba biti iznenađenje.

Nisam igrao BG3 verujem da je odlicna igra cim je toliko hvale. Ali sam Zeldu odigrao u cugu. Ko kaze da je DLC taj nije igrao igru. Utukao sam 170 sati i za mene je to jedna od najboljih iagara ikada. Pogotovo sto me danas retko sta toliko odusevi.

Ako na Game Awardsu nocas ne pobedi BG3 i bude bio proglasen DLC za Zeldu kao najbolja igre godine, ima da jurim ljude svuda po svetu sto su glasali protiv! Bila bi jednako velika nepravda kao kada su Dave the divera stavili u kategoriju za best Indie. :ROFLMAO:
Iako sam ja bio prvi koji je rekao da je nova Zelda DLC, isto tako se moze reci i da je BG3, DLC za Divinity Original Sin II, dosta slicnosti ima, isti engine, izgled, a obzirom da su isti tip igre, sve to jos vise daje na znacaju... ali voleo bih da BG3 uzme, jer je Zelda vec uzimala i velik su studio, dok bi to Larian-u mnogo vise znacilo...

Bice zanimljivo veceras, pogotovo potvrda ko ce uzeti GOTY.

Ne verujem da ce i najave da zakazu, ako nista drugo ovaj put ce se Xbox pojaviti. Vec znamo iz Acti leak-a da Bethesda pravi dosta toga [Dishonored 3, Doom nastavak, F3 remake], a tu su i Perfect Dark, novi Gears, onaj Halo sto se pravi van 343i... I Indiana Jones ofc.

Last edited:
Nisam gledao bilo je prekasno, sad sam prešao preko liste svega, nisam očekivao da će BG3 da ovoliko oduva u svim kategorijama, svaka im čast. Ostalo manje vise očekivano, ima par izbora po manjim kategorijama ničim izazvanih ali uvek bude toga. Najave su mi neke bas uboli ,za neke sam potpuno nezainteresovan, opet normalno sa tolikom količinom naslova

Nisam igrao, ali verujem da je zasluženo Baldur pokupio. Segina najava je možda zanimljiva i ima ona sci-fi igra, ali inače užasan show, ne pamtim kad je ovako loše bilo.

Iako sam ja bio prvi koji je rekao da je nova Zelda DLC, isto tako se moze reci i da je BG3, DLC za Divinity Original Sin II, dosta slicnosti ima, isti engine, izgled, a obzirom da su isti tip igre, sve to jos vise daje na znacaju... ali voleo bih da BG3 uzme, jer je Zelda vec uzimala i velik su studio, dok bi to Larian-u mnogo vise znacilo...
Lol

Zasluzeno BG3 izdominirao sinoc. Ipak ima nade za nas :D. Alan Wake me vuce da ga probam i ako nisam fan horora, mozda mu dam sansu. Svi ostali su se pojavili cisto radi reda. Ok je bio show overall, samo mi se ne svidja kako su pozurivali govore, jako shitty od njih.

Generalno mi se svidja ko je osvojio koju kategoriju, samo mi 2 nisu jasne:
Best Multiplayer - Baldur's Gate 3, sve ostale kategorije se slažem i razumem pobedu, ali koje je obrazloženje za ovo?
Best Adaptation - TLOU, naspram Mario filma...jednostavno ne vidim kako. TLOU igre (koje su mi odlične, da se razumemo) su same po sebi u neku ruku 50% film - 50% igra, tako je pisane i rađene, znači već su imali neku osnovu. Mario igre nisu takve, i uspele su tu 'magiju' iz igre da prenesu na film, i to odličan film. Ali opet ne znam ni ja što se čudim, TLOU serija je ugađala aktuelnim 'interesnim grupama' i pobrala te glasove, tako da im se isplatilo izgleda.

Last edited:
1. Po onome što čujem, Baldur ima fantastičan co-op mod (na istom harveru!), može cela igra da se pređe u dvoje. A mislim da je vredno hvale to što taj co-op radi na jednom komadu hardvera.

2. Mario film je bezdušno low effort smeće

Last edited:
Back
Top Bottom