- Reaction score
- 12,495
Baldur's Gate 3 Is GameSpot's Game Of The Year 2023
Here's what makes Baldur's Gate 3 our choice for the best game of the year.

Iako sam ja bio prvi koji je rekao da je nova Zelda DLC, isto tako se moze reci i da je BG3, DLC za Divinity Original Sin II, dosta slicnosti ima, isti engine, izgled, a obzirom da su isti tip igre, sve to jos vise daje na znacaju... ali voleo bih da BG3 uzme, jer je Zelda vec uzimala i velik su studio, dok bi to Larian-u mnogo vise znacilo...Ako na Game Awardsu nocas ne pobedi BG3 i bude bio proglasen DLC za Zeldu kao najbolja igre godine, ima da jurim ljude svuda po svetu sto su glasali protiv! Bila bi jednako velika nepravda kao kada su Dave the divera stavili u kategoriju za best Indie.![]()
LolIako sam ja bio prvi koji je rekao da je nova Zelda DLC, isto tako se moze reci i da je BG3, DLC za Divinity Original Sin II, dosta slicnosti ima, isti engine, izgled, a obzirom da su isti tip igre, sve to jos vise daje na znacaju... ali voleo bih da BG3 uzme, jer je Zelda vec uzimala i velik su studio, dok bi to Larian-u mnogo vise znacilo...
. Alan Wake me vuce da ga probam i ako nisam fan horora, mozda mu dam sansu. Svi ostali su se pojavili cisto radi reda. Ok je bio show overall, samo mi se ne svidja kako su pozurivali govore, jako shitty od njih.Па кад је само велика експанзија у питању.Ajme, kuku, mali Zeldo ispušio - samo jedna nagrada za utehu