• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tenis

Umalo nisam prekinuo kada je rekao da je po mnogim istorijskim izvorima Kosovska bitka najveća od postanja sveta a onda prekinuo kad je rekao da je ova Đokovićeva bitka sa vlastima Australije jedna od najvećih od postanja sveta.

Ono govno Nestorović na prvom spotu za onaj njegov Red zmaja iz čista mira odjednom tvrdi kao fakat da je Miloš Obilić bio vanbračni sin cara Dušana...

I ta dva klovna imaju baš veliku podršku u narodu koji gutaju šta god oni kažu. Nema spasa ovoj zemlji.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Umalo nisam prekinuo kada je rekao da je po mnogim istorijskim izvorima Kosovska bitka najveća od postanja sveta a onda prekinuo kad je rekao da je ova Đokovićeva bitka sa vlastima Australije jedna od najvećih od postanja sveta.

Ono govno Nestorović na prvom spotu za onaj njegov Red zmaja iz čista mira odjednom tvrdi kao fakat da je Miloš Obilić bio vanbračni sin cara Dušana...

I ta dva klovna imaju baš veliku podršku u narodu koji gutaju šta god oni kažu. Nema spasa ovoj zemlji.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Meni je lik neverovatno duhovit, inteligentan i pun znanja.

Meni je lik neverovatno duhovit, inteligentan i pun znanja.
Jeste, duhovit je, ali na neki drugi nacin on onog na koji misli, a verovatno i jeste inteligentan, vecina prevaranata tog tipa su uglavnom poprilicno bistri.

Back
Top Bottom