• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tenis

Sloba je dobro "branio" al mislim da su ga zajebali i jedan i drugi. To nije nimalo lako.

Vratili ga u pritvor.
dad11f4afc5b76f65a0e815fd93172a1.jpg

Ja i dalje cekam da negde procitam u ovim hiljadama domacih clanaka na kakvu je to torturu tacno primoran lik koji je zapeo da udje u stranu drzavu pod svojim uslovima, i moze da se okrene i ode u svakom momentu.

Ja i dalje cekam da negde procitam u ovim hiljadama domacih clanaka na kakvu je to torturu tacno primoran lik koji je zapeo da udje u stranu drzavu pod svojim uslovima, i moze da se okrene i ode u svakom momentu.
Pa nije pod svojim uslovima. Dobio je vizu po njihovom uslovima.

To stoji, mada nisam mislio na taj deo gde su oni ostavili opciju da udju i nevakcinisani a u ztvari ne zele da dodju tvrdoglavi antivaxeri ali ovaj je to iskoristio u svoju korist pa se sad razvace po sudovima ko je vise u pravu. Vise sam mislio na opsti stav vecine njihovog drustva protiv kog novak ide, nego na cijoj je strani par specificnih propisa.

Valjda ćeš gde god da ideš da se raspitaš i vodiš računa o propisima/zakonima a ne o istraživanjima javnog mnjenja?

Pa eto, ako si toliko poznat da i sam tvoj dolazak moze da se racuna kao davanje vetra u ledja protivljenju vladine politike, mora i to javno mnjenje da se uzme u obzir.
Salu na stranu, njihova je brljotina neuskladjenost propisa na terenu i javne politike, a novakova tvrdoglavost da insistira na svom pristupu mi ne budi preterano simpatije ni za koga.

Last edited:
Значи на крају није проблем било ни неадекватно медицинско изузеће, ни погрешна виза, него буквално осудише човека за "зломисао". Јер "зли NоVax" не сме да шири своје зломисли међу аустралијским пролима и нарушава њихов ИнгСоц поредак. Зато је thought police одрадила посао.

Sad kad je Nole deportovan, nadam se da je konacno naucio neke vrlo bitne lekcije:

1. Hteo ne hteo, mora da se vakcinise ako planira da nastavi da se bavi tenisom
2. Nema nista zaobilaznim putem i muljazom kao u nasoj zemlji, to u uredjenim zemljama ne prolazi
3. Dok ima aktivnu karijeru da prestane da se bavi politikom
4. Dok ima aktivnu karijeru da prestane da ima licne stavove i svoja misljenja na razne teme, jer to ostali koji mu zele zlo, uvek iskoriste protiv njega, kao sad za vakcinaciju, bolje mu je da samo cuti i nista ne komentarise, da poobara sve rekorde, a onda kad se penzionise, neka radi sta hoce, nek se bavi politikom, nek iznosi sve svoje stavove itd.

Nazalost ne mislim da je naucio lekciju i verujem da ce nastaviti da radi po svom.ali ko zna mozda se i opameti jer ovo sto su mu radili koliko vec dana je bilo psihicko ubistvo i maltretiranje.200% se slazem sa @2CR4ZY

Zabranise Novaku jos 3 godine ulaska u Australiju, odose 4 AO titule u nepovrat... namestise mu opasno, kao sto sam se i plasio...

Ma nece biti nista od toga.
Ministarka u tamošnjoj vladi Karen Endrjuz je potvrdila ovu vest nakon što je Federalni sud ukinuo vizu izdatu Đokoviću.

"Federalni sud je potvrdio ukidanje, te će kao rezultat toga njemu biti zabranjen ulazak u zemlju na tri godine", rekla je ministarka Endrjuz.

Back
Top Bottom