• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tenis

AO finale - Medvedev vs Nadal

Ako Nadal pobedi, pravi istoriju, prvi postaje igrac sa najvise titula (21), a Nole zadrzava prvo mesto, dok ako Medvedev pobedi, ostaje Nadal bez istorije, a Nole gubi prvo mesto.

Za mene je vrlo lako za koga cu navijati, bolje da Medvedev uzme titulu, jer Nole bi samo izgubio prvo mesto, verovatno na par nedelja i to nije nista strasno, vec je apsolutan rekorder tu... dok ako Rafa pobedi i napravi istoriju, em ce biti prvi koji je to uradio, em je sledeci RG, a zna se da je on tu najbolji i imao bi priliku da ode i na 2 titule razlike (22)... ovi mladi su sve opasniji, Meda je vec osvojio jedan GS, sad ima sanse za drugi, sazreo je i napredovao i nema nikakve garancije da ce Nole moci da osvaja titule u buducnosti, sve je to pod pitanjem... em zbog toga sto i dalje mogu da ga sabotiraju zbog vakcine, em sto je pitanje dal ce i dalje moci da pobedjuju Medvedeva i ostale mladje igrace...

Zato u nedelju iz sve snage navijam za Medvedeva, posledice su mnogo manje, a Noletu pamet u glavu, da uradi sta treba i da vrati karijeru u pravi kolosek, vreme tece i bice mu sve teze, zato ne treba da se zajebava sad sa glupostima.

Kao što rekoh na nekoj od prethodnih strana, mislim da će Nadal završiti kao igrač sa najviše osvojenih slemova jer će na šljaci biti konkurentan još nekoliko godina, a ako uzme Australiju sada (a ima velike šanse) dodatno će pobeći Novaku jbg.

Velika lekcija Novaku, nadam se da ce nesto nauciti iz ovoga.

Da se Novak vakcinisao, kao sto su svi, nista od ovoga ne bi bilo.

Sam je kriv Medvedev, imao je 2:0 i 40:0, priliku da napravi brejk, lak smec na mrezi, umesto da smecuje, on resio neku egzibiciju da uradi i totalno promasi lopticu, od tog momenta Medvedev se potpuno raspao.
Takodje nije izdrzao konstantan pritisak publike.

Slazem se ovo za lekciju i njemu a i nekima koji ga podrzavaju, lep primer sta se desava kao posledica inata e sad da li ce imati efekta, videcemo.

Nadal je lagano najveći šampion u tenisu, niko ne može na ovakav način da iskopa pobedu. Bukvalno borba do poslednjeg poena.

To nema veze sa onim o čemu pričam. Nadal je igrao užasno, izgledalo je da nema nade ne da preokrene ili uzme set, bukvalno se borio da rezultat ne bude blamaža i nekako se držao u meču protiv relativno dobrog protivnika. Kopao, kopao i kopao, i na kraju iskopao put do pobede.

igra nije bila na nivou kojim nas je razmazila velika cetvorka u najboljim danima, ali mec jeste bio dramatican. ja sam zadovoljan, jer je osvojio igrac za kojeg navijam. nema likovanja. ovo je bilo na jedvite jade, a verovatno nece biti bolje ni u nastavku karijere. novax igra bolje od ovih kad zapravo ucestvuje na turniru. problem mu je samo da odluci da li ce da jede travke, peva vodi, ratuje protiv atp-a ili ce da se usredsredi na osvajanje jos nekoliko turnira dok telo moze da izdrzi.

Onih olako propustenih 0:40 iz treceg seta su ga sjebala. Tu je izgubljen mec. Ne smes protiv Nadala takve sanse da ne koristis. Bukvalno je bio na konopcima, falio je samo jos taj jedan poen da ga patosira i on odradi onako bez veze sve, prelako ispuca svaku sansu. Jebiga.

To nema veze sa onim o čemu pričam. Nadal je igrao užasno, izgledalo je da nema nade ne da preokrene ili uzme set, bukvalno se borio da rezultat ne bude blamaža i nekako se držao u meču protiv relativno dobrog protivnika. Kopao, kopao i kopao, i na kraju iskopao put do pobede.
Ne volim Nadala ali to je je odlika zbog koje su sva trojica tu gde jesu, u bitnim trenucima iskoriste i najmanju šansu koja im se ukaže, to pravi razliku između njih i svih ostalih na turu.

Izašao predizborni spot gospodara sa Đokovićem. Pre toga naša država zvanično potvrdila da su Đokovićevi testovi na Coronu pre odlaska u Melburn bili validni.

Što se mene tiče od danas navijam za svakog protivnika protiv koga Đoković igra!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Izašao predizborni spot gospodara sa Đokovićem. Pre toga naša država zvanično potvrdila da su Đokovićevi testovi na Coronu pre odlaska u Melburn bili validni.

Što se mene tiče od danas navijam za svakog protivnika protiv koga Đoković igra!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom