• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Igram na Yuzu ovo i definitivno izgleda ostrije i cistije od PS3 verzije koju sam igrao odavno, ali kroz maglu znam da je dosta muljava bila i blurovana igra

Hmm šta li će im kamera, znajući Nintendo, mora da je neki novi feature, ili je neki filter za fascijalne grimase, kao na mobilnom ili je nešto kao što se koristi u vr-u za tracking i tome slično.

Hmm šta li će im kamera, znajući Nintendo, mora da je neki novi feature, ili je neki filter za fascijalne grimase, kao na mobilnom ili je nešto kao što se koristi u vr-u za tracking i tome slično.
Ne bi bila prva Nintendova konzola s kamerom.

taj feature ce koristiti verovatno 3 igre max i onda se vise nikada nece iskoristiti ni u reklamne ni u upotrebne svrhe, ja i dalje cekam sirovu snagu switch 2 da cujem

U najboljem slucaju bice kao Steam Deck, ali iako je hw sposoban za to verovatno ce Nintendo oboriti klokove sto nize mogu.

Sto je fine, konzola ce sa svojim sporijim RAM-om ionako ciljati na upscale, ako bude na nivou base xbone-a to ce biti vise nego dosta.

Bome, handheld da gura 1.84Tfps i da baterija traje bar 2-3 sata, teško. Možda jedino dok je u docked mode-u.

Svakako će biti najvažnije da guraju što novije upscale tehnike, ne nešto od pre 3 godine.

U najboljem slucaju bice kao Steam Deck, ali iako je hw sposoban za to verovatno ce Nintendo oboriti klokove sto nize mogu.

Sto je fine, konzola ce sa svojim sporijim RAM-om ionako ciljati na upscale, ako bude na nivou base xbone-a to ce biti vise nego dosta.

Sam hadver će verovatno biti nešto slabiji nego Steam Deck, ali uz DLSS (DLSS je ovde pravi game changer), posebne alate i poentu da moraju igre posebno da se prave i optimizuju za hardver, Switch 2 bi trebao da daje bolje perormanse nego Steam Deck (računajući da su rumori o Switch 2 hardveru tačni).

Last edited:
Kameru mogu da iskoriste za AR, uspešan primer Mario Kart Live: Home Circuit, kako...ne znam, jer samo Nintendo ima takve fiks ideje (a la Labo) koje ubace. Ili možda neki vid video chata kao što je bio Wii U chat, pošto su na tom polju daleko iza konkurencije, izgleda da im je 3DS bio vrhunac takvih društvenih aplikacija.

Backwards compatibility se svaki put spomene u tim leakovima, ez win i za Nintendo pošto se njihove igre za Switch idalje prodaju po punoj ceni (nažalost) ali i za nas korisnike jer bi bilo greota da ovakva biblioteka igara kakvu Switch ima ostane samo na jednoj konzoli/generaciji.

Što se jačine tiče, ja bih lično pre odabrao da bude slabiji a da baterija traje duže, nego obrnuto. Ko hoće 'moćnu' ručnu konzolu, danas na tržištu imamo odličan izbor (Deck, ROG itd), tako da mislim da Nintendo idalje neće previše da se cima da ojača svoju konzolu.

Back
Top Bottom