Nope, BOTW i Smash Ultimate su oduvijek 70 eura u Europi i još nekim regijama.Od pre neki dan, odnosno nakon Directa.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Da te služe dugoZamenio sam analog na oba joycona.
Gledao sam da sto manje rastavljam, u sustini desni se moze rastaviti i zameniti lakse od levog. U mom slucaju je baterija bila zalepljena prejako iz nekog razloga, pa nisam hteo da silim i onda sam otkacio sa ploce i podigao zajedno sa plastikom (ima 3 srafica).
Na levom ima 5 srafica, ali sam uspeo da je izvucem iz lezista, pa nisam morao da otkacinjem. Levi ima flat kabl koji ide preko srafa od analoga, pa sam njega morao da skinem.
View attachment 8030View attachment 8031View attachment 8032
Posle zamene sam morao da kalibrisem oba u podesavanjima, ali sad sljakaju super. Malo su tvrdi, kontam novi su pa zato. Videcu kako bude bilo posle nekog vremena.
Evropski (Ireland) eshop
da li neko moze da mi kaze od kada je zelda botw bila 70 evra u EU?
usa eshop kaze, bazicna cena 60$, sa popustom 40$
znam da sam najvecu cenu vidjao 59.99€ inc Vat...malo mi je ovo nepoznato
View attachment 8034
Nije baš Switch related, ali je Direct..
Jebao ih americki format datuma, serem se na 3/9![]()
Random se setih sad, je l' ti idalje radi NFC sa njima?Zamenio sam analog na oba joycona.
Gledao sam da sto manje rastavljam, u sustini desni se moze rastaviti i zameniti lakse od levog. U mom slucaju je baterija bila zalepljena prejako iz nekog razloga, pa nisam hteo da silim i onda sam otkacio sa ploce i podigao zajedno sa plastikom (ima 3 srafica).
Na levom ima 5 srafica, ali sam uspeo da je izvucem iz lezista, pa nisam morao da otkacinjem. Levi ima flat kabl koji ide preko srafa od analoga, pa sam njega morao da skinem.
View attachment 8030View attachment 8031View attachment 8032
Posle zamene sam morao da kalibrisem oba u podesavanjima, ali sad sljakaju super. Malo su tvrdi, kontam novi su pa zato. Videcu kako bude bilo posle nekog vremena.
Nemam pojma, nikad to nisam koristio. Ima neka fora da probam nekako?Random se setih sad, je l' ti idalje radi NFC sa njima?
Nemam ja nista od toga, jedino ako ima neka fora preko telefona da se iskoristi, pusti link za tako nesto ako imas.Ali zašto ne bi radio NFC? Ni čitač, a ni antena se ne nalaze u samim analozima.
Da probaš možeš koristiti neke NFC tagove ili figure. Ja sam upisivao Amiibo u NFC tagove telefonom, za korišćenje na Switch i New 3DS XL.
Iskren da budem, nemam pojma gde je tačno čitač (sem da je u desnom joy conu), pa nisam bio siguran koliko menjanje joysticka utičeAli zašto ne bi radio NFC? Ni čitač, a ni antena se ne nalaze u samim analozima.
Da probaš možeš koristiti neke NFC tagove ili figure. Ja sam upisivao Amiibo u NFC tagove telefonom, za korišćenje na Switch i New 3DS XL.
Meni se uopšte ne svidja,AC i dalje najbolji editionNemoj mi to raditi.