• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

aa8fiw.png

ne trolujem nikad, to stvarno mislim, ali vi ste krivi sto sam poceo sve ostrije da pisem, jer se desilo ono sto se desava uvek i na benchu i na emuglx, ja napljujem igru, a vi napljujete mene, iako ja vas nisam vredjao, tako da ne mozes da ocekujes lepo pisanje od mene kad mi se tako bezobrazno obracas, fali vam da postujete tudje misljenje, meni uopste ne smeta sta je vama zelda vrh, ja vas ne vredjam zbog toga, svako ima pravo na svoje misljenje i da ga verbalizuje, nismo u americi gde moras da pazis sta pricas.

Problem je što si taj koji odmah oštro piše i čak neke stvari koje nemaju smisla (po tvojoj priči to nije problem samo na ovom forumu),
što izvuče (oštrije) reakcije nekih ljudi, mada se slažem da se polemika u svakom slučaju treba voditi bez vređanja.

Lako je pronaci razlike, jer smo svi razliciti...teze je naci slicnosti, jer to iziskuje makar malo truda...

Stara budisticka poslovica. That's deep bruuuuh.....

ne trolujem nikad, to stvarno mislim, ali vi ste krivi sto sam poceo sve ostrije da pisem, jer se desilo ono sto se desava uvek i na benchu i na emuglx, ja napljujem igru, a vi napljujete mene, iako ja vas nisam vredjao, tako da ne mozes da ocekujes lepo pisanje od mene kad mi se tako bezobrazno obracas, fali vam da postujete tudje misljenje, meni uopste ne smeta sta je vama zelda vrh, ja vas ne vredjam zbog toga, svako ima pravo na svoje misljenje i da ga verbalizuje, nismo u americi gde moras da pazis sta pricas.

to su ti dvostruki arshini, primecujes samo ono sto sam ja pisao, a ne primecujes sta su ostali...
da mi se nisu uvredljivo obracali, to se ne bi desilo, zasto nisi reagovao kad su mi napisali da pisem gluposti? to nije uvredljivo?
decko? trolujes? PC-jashi itd, imas primera koliko oces, ali tebe ne zanima sta ostali krshe, vec samo ja.

eno Time mi bio dao kaznene poene kad sam napisao konzolashi, zato sto je Jack svaki cas pisao PC-jashi i to cak i na statusu, pa on nije nista kaznjen, tako da ovde nisu pravila ista za sve.

eto banuj me zato sto mi je zelda sranje, posto vidim da jedva cekas, ali ni to mi nece promeniti misljenje, a ja cu i dalje napljuvati svaku igru koja mi se ne svidja, jer ako ne mogu iskreno da pisem, onda necu uopste.
Вероватно је проблем у стилу и начину изражавања. Мада чињеница је да некад људи превише емотивно реагују на негативну критику, а поготово пљувачину нечега што воле (сетимо се својевремено какве је варнице изазивало полемисање о Cyberpunk 2077).

Ево ја сам имао подељено мишљење о BOTW које сам детаљно елаборирао у неколико постова током прелажења па ме нико није напљувао, можда се неко смејао на неки пост, што ми јесте мало подјебавачки, јер ако већ сматраш нешто што је озбиљно речено смешним, бар реци због чега, али нема везе. Да се не понављам, мени се BOTW генерално допао, јер је нешто другачији покушај open world-a, са доста више слободе заиста, док са друге стране и даље пати од неких стандардних проблема тог жанра. Све у свему за мене 8/10, да је pacing мало бољи и да су side quest-ови смисленији и занимљивији било би можда и више, и да су избегли те стандардне бољке open world-a можда би ми ушла и у најбоље игре икада. Свакако је један од бољих наслова прошле генерације.

Нинтендо се са једне стране држи својих старих франшиза и опробаних шаблона, док са друге стране има и тај иновативни приступ, реално нико није толико мењао сваку своју наредну конзолу као они и успео да своје франшизе успешно адаптира и пребаци из једне ере у другу. Нису они лењи, само на друге ствари циљају. Више су лењи и грамзивији ови што штанцују CoD и АC у недоглед малтене сваке године, али опет да се то не продаје не би их правили. Тако да није само до њих, него и до нас, тј. до гејмера.

Izgleda da se Nintendu baš ne žuri da samo izbacuje igre, jer im se switch svakako prodaje i bez tih novih naslova...Za Metroid se šuškalo već duže vreme, ali ko zna šta drže još u šteku i čekaju da prodaja padne i onda izbace.

Već duže vreme se priča da Nintendo ne izbacuje neke igre čim budu gotove već da "sedi" na nekim završenim igrama,
što se tiče Metroid Prime Remastera, vrlo verovatno su hteli sa njom da naprave manji razmak između nje i Metroid Prime 4 igre (koja bi mogla sledeće godine da izađe), nego da su Remaster izbacili prošle ili pretprošle godine.

Hvala za info :D
Nema na zvaničnom sajtu, ali na linku koji si poslao sa aliexpressa stoji da može, ako im je verovati.
Kad ugradiš napiši par utisaka, baš sam gledao da l' ja da uzmem skorije, da imam u šteku makar, dok se ne pojavi drift...koji je neizbežan
Zamenio sam analog na oba joycona.
Gledao sam da sto manje rastavljam, u sustini desni se moze rastaviti i zameniti lakse od levog. U mom slucaju je baterija bila zalepljena prejako iz nekog razloga, pa nisam hteo da silim i onda sam otkacio sa ploce i podigao zajedno sa plastikom (ima 3 srafica).
Na levom ima 5 srafica, ali sam uspeo da je izvucem iz lezista, pa nisam morao da otkacinjem. Levi ima flat kabl koji ide preko srafa od analoga, pa sam njega morao da skinem.

001.jpg003.jpg002.jpg

Posle zamene sam morao da kalibrisem oba u podesavanjima, ali sad sljakaju super. Malo su tvrdi, kontam novi su pa zato. Videcu kako bude bilo posle nekog vremena.

Evropski (Ireland) eshop

da li neko moze da mi kaze od kada je zelda botw bila 70 evra u EU?

:unsure:

usa eshop kaze, bazicna cena 60$, sa popustom 40$

znam da sam najvecu cenu vidjao 59.99€ inc Vat...malo mi je ovo nepoznato

IMG_20230212_225942.jpg

Evropski (Ireland) eshop

da li neko moze da mi kaze od kada je zelda botw bila 70 evra u EU?

:unsure:

usa eshop kaze, bazicna cena 60$, sa popustom 40$

znam da sam najvecu cenu vidjao 59.99€ inc Vat...malo mi je ovo nepoznato

View attachment 8034
Od pre neki dan, odnosno nakon Directa.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Ne vidim poentu.

Pa nije to srbistan black friday, dizem bazicnu cenu za 30% a popust mi 20%.

Da li je neko zna da je zelda botw bila u Eu 69.99€? stvarno nisam obracao paznju

Usa je i dalje 59.99$ base price....

Back
Top Bottom