• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Mislim da je odnos CFW/ OFW pola pola.
Ceo forum ima hakovane.....a tu je i ljubomir. 🤣
Važi, onda ću ovih dana da napravim thread pa ko bude hteo neka podeli svoj kod
Koliko N. boli uvo zajebali su i sony sa "bundleom".
Kako prodati stare zalihe konzola, eto kako lol
Vidi se da je bundle namenjen za mučene roditelje koje će dete da smara da im uzmu switch nakon sto pogledaju Mario film, i onda će im ovo delovati kao ''good deal''...

Praktički isti bundle prodaju već 6 godina. Sad su samo još uz MK8D dodali dvije dodatne prastare igre pa možeš izabrati jednu od te tri :D

Praktički isti bundle prodaju već 6 godina. Sad su samo još uz MK8D dodali dvije dodatne prastare igre pa možeš izabrati jednu od te tri :D

Dobro to je bio regularan Black Friday bundle (MK8D), inače (van Black Friday-a) po toj konzoli regularno ide samo konzola bez igara.

Ali da, kad sam video vest, pomislio sam "vidi kako se Nintendo otvorio, 3 Mario igre uz konzolu" (svaka od njih košta regularno i dalje $60),
ali onda kad sam shvatio da se bira samo jedna od te tri igre, više nisam bio iznenađen. :p

Last edited:
Shitendo je nikad gora firma cak i za njihove standarde. U samo jednoj generaciji:
-Ukinuli su Club nintendo
-Ukinuli su nintendo selects
-Uveli placanje online-a
-OS su ogolili prakticno da jos nesto ukinu bio bi samo bios kao na game boy. 🤣
- 3rd party taksa od 10+ $/€ je cini mi se gora nego pre iako je skoro uvek postojala.
I na sve to su prepolovili izbacivanje novih naslova, i dali gas po dlc i izbacivanju nekompletnih igara koje posle krpe.

A switch najuspesnija N. konzola. 🤣

Last edited:
Hahaha moram da se nadovezem na danasnji rant. Ovo je igra bez granica.Nemam pojma kako sam ovo propustio.
Prakticno naplacuju 40$ skrinsejver sat,notepad i organajzer. Pa to je neo geo pocket imao za dzabaka. Vidim ja da ce uskoro povezivanje na net biti OS addon. 🤣

Shitendo je nikad gora firma cak i za njihove standarde. U samo jednoj generaciji:
-Ukinuli su Club nintendo
-Ukinuli su nintendo selects
-Uveli placanje online-a
-OS su ogolili prakticno da jos nesto ukinu bio bi samo bios kao na game boy. 🤣
- 3rd party taksa od 10+ $/€ je cini mi se gora nego pre iako je skoro uvek postojala.
I na sve to su prepolovili izbacivanje novih naslova, i dali gas po dlc i izbacivanju nekompletnih igara koje posle krpe.

A switch najuspesnija N. konzola. 🤣
Očigledno se usklađivanje sa ostatkom industrije isplati.

Očigledno se usklađivanje sa ostatkom industrije isplati.
Naravno, ni ne ocekujem da oni sada glume jednoroga ipak su oni kompanija.
Ali onda ocekujem da Zelda posle 2-3 godine kosta kao i horizon zero ili gow 1000-1500 dingera.

Znam da ce mnogi da kazu onaj klise prodaje se zato sto ljudi kupuju ne mozes protiv toga. E pa moze samo treba biti covek i izdrzati.

DK tropical freeze je bio 30e na Wii U kad je bila prpa a danas na placuju na switchu 60e za igru staru 9 godina.
Zato ja bojkotujem ovu generaciju a i sledecu ako treba. Mozda sam budala ali barem cinim sto je do mene. Isto vazi i za placanje online.
Uostalom videli smo kako je NFT prosao kad je naleteo na otpor i MS sa one.

Last edited:
Hahaha moram da se nadovezem na danasnji rant. Ovo je igra bez granica.Nemam pojma kako sam ovo propustio.
Prakticno naplacuju 40$ skrinsejver sat,notepad i organajzer. Pa to je neo geo pocket imao za dzabaka. Vidim ja da ce uskoro povezivanje na net biti OS addon. 🤣

Ako se ne varam, developer a ni publisher, ovog nije Nintendo već RedDeerGames, tako da to nema veze sa Nintendom (iako se slažem da je switch OS definicija barebones OSa).

Što se tiče cene igara, ja se potpuno slažem i srce me boli što moram da plaćam više za igre na Switchu nego na drugim konzolama, ali tu se vraćamo na onaj faktor koji Ima Nintendo - igre koje postoje na Nintendovim konzolama ne postoje na drugim platformama...da, može da se nađe ''zamena'' za njih ali u 90% slučajeva ne mogu ni da priđu. I Nintendo jaše na tom talasu.

Iako je Nintendo u ovoj generaciji dobio dosta para od mene, podržavam delom tvoj bojkot jer je skroz opravdan.

Last edited:
Nadovezujem se na notepad...

10$ za kalkulator
napravicu ga sam i prodavati za 5 na eshopu...zbogom sirotiljo....

Brate koji će ti kurac notepad na konzoli. Ovo je takva glupost neviđena nadam se da im se neće isplatiti ni development troškovi 😹
Ne treba mi uopste ali jbg imala ga je i nokia 3310 pa mogu i oni.
Ako ne mogu da naprave par zezalica u OS, onda ne treba ni da imaju svoju platformu.
A ne da mi pravljenje foldera bude dostignuce. I tu je morala da radi nintendovska logika cisto da ne bude slicajno funkcionalno. 🤣

Back
Top Bottom