Da malo to nintendizujemoVeć mesec dana slušam o leakovima i svim mogućim datumima i sadržaju koji će biti na tom februarskom Directu, tako da su se moja očekivanja malo pomešala sa leakovima...
Ali očekujem:
- Zelda Tears of The Kingdom OLED verziju konzole
- Gameplay snimak Zelda
- Advanced Wars datum izlaska (ovo je već maltene potvrđeno)
- DLC za Pokemon Scarlet/Violet
- Pikmin 4 info
- 3D Mario igra (ovome se najviše nadam)
- Metroid Prime remakovi
sve sranjCe, bolje bi im bilo da izbace novu konzolu sto pre, ne znam ko ce ovo igrati...
Znamo da si crazy, ali ovoliko…sve sranjCe, bolje bi im bilo da izbace novu konzolu sto pre, ne znam ko ce ovo igrati...
Neko bi rekao da imaju plan.Nintendo šuri!![]()
sve sranjCe, bolje bi im bilo da izbace novu konzolu sto pre, ne znam ko ce ovo igrati...
Znamo da si crazy, ali ovoliko…![]()
Nadje se pokoja desetina miliona igraca i za sranjca
a vidis, zanimljivo je kako su ovo sve igre za decu... nije ni cudo sto su najprodavanije, ali ne znam kako su vama zanimljive...Updated sales numbers as of December 31, 2022 (+sales in the last quarter):
- Mario Kart 8 Deluxe - 52.00M (+3.59M)
- Animal Crossing: New Horizons - 41.59M (+1.42M)
- Super Smash Bros. Ultimate - 30.44M (+910K)
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 29.00M (+1.21M)
- Pokémon Sword and Shield - 25.68M (+310K)
- Super Mario Odyssey - 25.21M (+810K)
- Pokémon Scarlet and Violet - 20.61M
- Super Mario Party - 18.79M (+440K)
- Ring Fit Adventure - 15.22M (+350K)
- Pokemon: Let's Go! - 15.07M (+260K)
- Pokémon Legends: Arceus - 14.63M (+720K)
- Luigi’s Mansion 3 - 12.44M (+1.01M since March 31, 2022)
- Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - 10.82M (+1.39M since March 31, 2022)
- Splatoon 3 - 10.13M (+2.23M)
- Mario Party Superstars - 9.38M (+1.31M since September 30, 2022)
- Nintendo Switch Sports - 8.61M (+2.46M)
- Kirby and the Forgotten Land - 6.12M (+850K)
- Mario Strikers: Battle League - 2.47M (+300K)
- Xenoblade Chronicles 3 - 1.81M (+90K)
- Bayonetta 3 - 1.04M
Svi bi mi hteli 4090 nintendo, ali ko ce to platitia vidis, zanimljivo je kako su ovo sve igre za decu... nije ni cudo sto su najprodavanije, ali ne znam kako su vama zanimljive...
mada doduse igrao sam i ja i presao Maria, igrao dugo i Carting, a i Zeldu dok me nije ubila od dosade... ima appeal donekle, to stoji, ali kad vidim da i danas prodaju ovako jeftinu grafiku, muka me vata...
Doduse Zelda izgleda uvek lepo, ali umetnicki lepo, graficki je krsh, ali je umetnost vadi 100%.
Svakako Nitendo treba da se stidi sta danas prodaju ljudima, toliko zaradjuju, a ne ulazu nista u hardver i grafiku... a vi ih podrzavate ne kupovinom jednog, vec vise switcheva, trebali bi da se zapitate malo sta to radite.
Takodje ova nova Zelda izgleda isto ko prosla, samo novi skin, drugaciji kolorit, neverovatno sta sve prolazi kod ljudi danas...