• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Nije da branim Nintendo, seva mi za njih, kao i za ostale, I'm in there solely for the fun.
Ali ne mogu da prestanem da se pitam kako to da kao gejmer sa tolikim godinama za pojasom ne mozes da ukacis sta je to sto Nintendo prodaje i kako to prolazi.

Prolazi i rijaliti... to sto prolazi nije dokaz kvaliteta...
ali ajde, novi Mario je kvalitet, iako ga previse stancuju, a nova Zelda je copy-paste reciklaza itd...
Kirby je dobar deluje, jedna od retkih primera, gde su barem malo pomerili svoju lenju bulju...

Jes, Nintendo može da se poredi sa rijalitijem, ne blamiraj se brte 😄

Zelda još nije izašla da bi moglo da se tvrdi, vidi se i dosta toga novog.

Može Nintendo za mnoge stvari da se kritikuje, ali this ain't it.

a vidis, zanimljivo je kako su ovo sve igre za decu... nije ni cudo sto su najprodavanije, ali ne znam kako su vama zanimljive...
mada doduse igrao sam i ja i presao Maria, igrao dugo i Carting, a i Zeldu dok me nije ubila od dosade... ima appeal donekle, to stoji, ali kad vidim da i danas prodaju ovako jeftinu grafiku, muka me vata...
Doduse Zelda izgleda uvek lepo, ali umetnicki lepo, graficki je krsh, ali je umetnost vadi 100%.
Svakako Nitendo treba da se stidi sta danas prodaju ljudima, toliko zaradjuju, a ne ulazu nista u hardver i grafiku... a vi ih podrzavate ne kupovinom jednog, vec vise switcheva, trebali bi da se zapitate malo sta to radite.
Takodje ova nova Zelda izgleda isto ko prosla, samo novi skin, drugaciji kolorit, neverovatno sta sve prolazi kod ljudi danas...

"Nintendo igre su dečije igre, ja igram igre za odrasle (CoD, GTA..)" :p
Tako može razmišljati samo neko ko se ne razume u igre i tripuje da je pravi "gamer".

Nintendo igre su za sve uzraste, u tome je njihova tajna.

Što bi se stideli kada prodaju odlične igre, grafika je samo jedan deo igre, recimo džaba odlična grafika ako igra nije dobra ili je dosadna.

Ovo je staro ali istinito
u8MYXjJc5pGsjvu04KHzg0QKKiUpeVGRTcvICQQDTvs.jpg

jel imaju bar jednu adult igru pitam se...

Definiši adult igru?

Metroid Prime defintivno nije igra koja je baš za decu.

ali ajde, novi Mario je kvalitet, iako ga previse stancuju, a nova Zelda je copy-paste reciklaza itd...
Kirby je dobar deluje, jedna od retkih primera, gde su barem malo pomerili svoju lenju bulju...

Nintendo se baš često uzima za sinonim kada se govori o kvalitetu igara.
Nova Zelda tek treba da izađe, i dalje vrlo malo znamo o igri (imamo samo dva kratka trejlera), tako da reći da je copy-paste je preterano,
da igra ima isti svet i direktan nastavak je tako da je očekivano da će neke stvari biti iste/slične.

Ako se već kritikuje Nintendo, može se recimo za često korišćenje istih IP-jeva, ali kritikovati kvalitet njihovih igara je besmisleno.

Tako može razmišljati samo neko ko se ne razume u igre i tripuje da je pravi "gamer".

Moze i onaj sto uopste nije igrao/prelazio te Nintendo igre, ali voli pasionirano da redovno "prdi u prazno".

eto ja poceo juce da igram, zaista ne znam nista o tome
Što bi se stideli kada prodaju odlične igre, grafika je samo jedan deo igre, recimo džaba odlična grafika ako igra nije dobra ili je dosadna.
zelda je dosadna
Definiši adult igru?
bar da je 16+
da nije za decu, da nije nesto bajkovito, sareno, nabijeno saturacijom, veselo, vec ozbiljno i muski, neka rokachina, I dunno
Moze i onaj sto uopste nije igrao/prelazio te Nintendo igre, ali voli pasionirano da redovno "prdi u prazno".
jel sad trebam da se pravim da nisi procitao da sam i igrao i prelazio nintendo igre... super mario preso, mario cart sam dugo igrao, zeldu botw oko 20 sati, dacu joj jos jednu sansu, ali ne verujem da ce se utisak popraviti i da ne nabrajam dalje.

a sta si TI igrao od Nintenda, ja te ne videh nikad da si ovde pisao o tome, verovatno nisi nista ni igrao, ali uvek doletis kad sam u raspravi sa nekim i obavezno se nikad ne slazes samnom, vec jedva cekas da mi kontriras sta god ja napisao, pa bih reko da te to pali, komplexi su cudo.

Da, igrao si te 3-4 igre, ali prdis kao da si presao ceo katalog.

Ne, ja ne prdim o necemu sto nisam igrao/gledao/slusao.

Hahaha, ON NASAO DA PRICA o kompleksima, hahaha

Ako gledamo samo prodaju franšiza kroz istoriju, Nintendo ima Maria koji mislim da je ukupno prodat u oko 800 miliona primeraka ako računamo sve igre (Mario Kart, Super Mario, Mario Party itd), Pokemon koji je 440 miliona i Zeldu koja je na oko 130 miliona. Dakle prodaju im se dobro igre.
Ako gledamo ocene Nintendovih igara, prema metacriticu, u top 10 najbolje ocenjenih igara svih vremena se nalaze 3 Nintendove igre, ako gledamo top 20 onda je 5. Dakle, Nintendove igre su kvalitetne i to prema ocenjivanju igrača, ne samo kritičara.
Većina tih ''najjačih'' Nintendovih franšiza ima istoriju od preko 35 godina, čime ne mogu ostali u toj industriji da se pohvale baš.
Nintendo je kao i sve ostale korporacije, dupe im je zinulo za pare i uvek gledaju da ulože minimum a izvuku maksimum, ništa novo. Ali Nintendo je u gaming industriji sinonim za 2 stvari, kvalitet i zabavu.
Što se tiče ''adult'' igara i ''grafike i hardvera'', da imaju slabije konzole, imaju, da li ih to čini ''dečijim''? Naravno da ne lol

Posto ti prvi cekas nov HW
jok, vec da konacno pocnu da prave igre koje ne izgledaju ko da su premazane vazelinom i koje normalno rade u 60 fps, a ja cu piciti na emulatoru, nisam ovca za sisanje da im dajem pare.
Ako gledamo samo prodaju franšiza kroz istoriju, Nintendo ima Maria koji mislim da je ukupno prodat u oko 800 miliona primeraka ako računamo sve igre (Mario Kart, Super Mario, Mario Party itd), Pokemon koji je 440 miliona i Zeldu koja je na oko 130 miliona. Dakle prodaju im se dobro igre.
Ako gledamo ocene Nintendovih igara, prema metacriticu, u top 10 najbolje ocenjenih igara svih vremena se nalaze 3 Nintendove igre, ako gledamo top 20 onda je 5. Dakle, Nintendove igre su kvalitetne i to prema ocenjivanju igrača, ne samo kritičara.
Većina tih ''najjačih'' Nintendovih franšiza ima istoriju od preko 35 godina, čime ne mogu ostali u toj industriji da se pohvale baš.
Nintendo je kao i sve ostale korporacije, dupe im je zinulo za pare i uvek gledaju da ulože minimum a izvuku maksimum, ništa novo. Ali Nintendo je u gaming industriji sinonim za 2 stvari, kvalitet i zabavu.
Što se tiče ''adult'' igara i ''grafike i hardvera'', da imaju slabije konzole, imaju, da li ih to čini ''dečijim''? Naravno da ne lol

znam da se dobro prodaju i da imaju odlicne ocene, nista novo mi nisi rekao.
svaka im cast kako uspevaju da uvale tako vizuelno urnisane igre, mada dobro, vizuelno im dobro izgledaju mario i kirby, ali kako i ne bi kad su to prakticno ko 2D igre, pa samim tim i nema sta da bude zahtevno, jer su fixirane i zatvorene, dok zelda koja je otvorena, vadi je umetnost i gomila vazelina, kojeg mazu na sve full 3d igre, sa vecim svetom.
realna cena za switch bi trebala da bude 50 evra, pa nek zaradjuju na igrama...

i dok je Maria sumnjam da ce ikad izbacivati jace konzole, jer Maria ce da tera bilo sta, ali bar onda neka smanje cenu konzole...

Sa vecinom napisanih stvari se ne slazem, ali ne mislim da covek troluje.
Postoji odredjen broj ljudi koji ne voli Nintendo igre iz istih razloga, slicne stvari citam po internetu vec 20 godina.
Jedini nepotreban (i uvredljiv) deo je oko ovaca i sisanja.

Back
Top Bottom