• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Black Friday dealsi u Walmartu. Potrebno je da kreirate nalog, stavite adresu gde je sale taxa 0% (npr new hampshire) i kupite putem paypala BEZ VPN-a. Kupio sam Mario Party Superstar za 29$. Imate BOTW za iste pare.

Blade of Darkness (Severance),je igra koja se prvo pojavila na PC početkom dvijehiljaditih. Volio sam igru iako je bila prilično zahtijevna. Nedavno je izašla verzija za Switch i trenutno je na popustu (8 dolara). Gameplay na Switchu:

Blade of Darkness? Wow nisam znao, voleo sam tu igru, imala je vrh osvetljenje u ono vreme.

Igre tog tipa su bile rijetke za PC. Jeste bila zahtijevna ali je dobro izgledala. Sistem borbe je bio unikatan. Ne prolazi button mashing, moraš da znaš šta radiš. Zbog toga je neki čak porede sa Dark Souls. Doduše igra nije Dark Souls ali je vrijedna pažnje. Za sada samo postoje PC i Switch verzije. PC verzija ima lošu podršku za kontroler jer u vrijeme kada je izašla xinput nije bio standard.

Šta treba da gledam kod kupovine memorijske za Switch?
Hoću da uzmem 512GB iako sam se iščuđavao kada su neki ovde uzimali. :D

Ja imam Samsung PRO Plus 256GB Micro SD SDXC MicroSDXC C10 UHS-I U3

Uzgred, šta mislite o ovome? Cijena je 12 dolara za 512 GB. Je li neka prevara?

Ima li uopšte 512GB dobrih igara na Switchu?
Gledaj da piše UHS-I koji označava bus speed i onda imaš U1 i U3 koje označavaju brzinu pisanja, i tu se definitivno oseti razlika jer sam obe imao. Sada imam Sandisk UHS-I U3 sa Ultra oznakom, i to su kartice koje Sandisk koristi za one licencirane Nintendo kartice koje prodaju po većoj ceni.

Last edited:
I zaboravi na jeftine kartice od 10-15e za 512gb na KP.
Uglavnom ih valjaju vozaci kamiona koji iskreno veruju da one stvarno imaju 512 zato sto win tako pokaze. Kupe ih od nekih kineza u Njemackoj i onda ovde prodaju. Posle im je jako jako tesko objasniti da to nisu 512 vec 4gb kartice.
Pricam iz licnog iskustva 😂

Back
Top Bottom