• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Pa brate,ja sve razumem ali ne hejt negativni prema kompaniji koja hoce da zaradi pare na POSLEDNJOJ generaciji.
Da je Nintendo smece sto se romova tice jesu,ali to rade svi a samo se big N pominje.
Sto se mene tice dokle god je V1 konzola do tada mogu da duvaju,sto se tice emulacije na kompu ako neka postoji zastita

Nema tu hejta ni malo, samo realnost. Neka prave dobre proizvode i nek se ne brinu za novac. Ali ovakvi potezi su apsolutno smijesni.

Nintendo ko nintendo... Nista me ne iznenadjuje. Vuku tako neke poteze bzvz, i da, fali tu svasta na NS. Ali mi je to mozda i najomiljenija konzola. Svakako najvise igrana. Gomila igara u kojim sam uzivao. Kao hardver da je moglo bolje moglo je. Voleo bih da ima verzija samo kucne konzole, jer u handheld-u gotovo da je ne koristim. Jedino sto se nadam da ce sledeca konzola biti bc sa igrama iz ove generacije.

sto se tice emulacije na kompu ako neka postoji zastita
Što, da neko slučajno ne otkrije zabranjeno voće zvano 1080p?

Ako već ima ljudi koji se cimaju da uvedu njihove igre u 21. vek neka ih barem puste.

Naredna Nintendo konzola će biti neka vrsta Switcha 2 (isto NVIDIA+ARM), tako da je BC skoro siguran.

Last edited:
Opet sam zaglavio u Link Awekening :D Skupio sam 4 instrumenta i dobio sposobnost plivanja. Kapiram da su na telefonu hintovi, ali kada nedjes neki item, njega treba da trejdujes za drugi, a drugi za treći i tako redom.. Tako da tu redovno zaglavim... simpatična je igra, kao i ceo taj zelda univerzum, ali čini mi se da baš predugo igram a na polovini sam.

Odigrao par sati Xenoblade Chronicles 3.
Igra baš cedi Switch do kraja što se tiče grafike.

Šteta što je ovako prilično dosadnjikava iako su super atmosfera i svet.

Svi korisnici (ne hakovani) danas imaju priliku da besplatno probaju Splatoon 3 Splatfest World Premiere.
Bersplatni intervel je od 09h do 21h.

Back
Top Bottom