- Reaction score
- 5,186
I meni je malo nerealno da DLSS kakav je sada završi u portable konzoli. Bili su neki rumori u poslednje vreme da će Pro biti home konzola, tu bi možda i mogli da smeste nešto.

Gledam sinoc trejler jedine igre sto me zanima No more heroes 3 igra ekstra cool deluje, al sa tehnicke strane raspad ko u 480p da se renderuje jebem ti hardver :/Nintendo i normalan hardver ne mogu u istu recenicu nikako![]()
I meni je malo nerealno da DLSS kakav je sada završi u portable konzoli. Bili su neki rumori u poslednje vreme da će Pro biti home konzola, tu bi možda i mogli da smeste nešto.
Ne razvija Nintendo takve stvari.
A DLSS zahteva dosta processinga, nece to lako moci da se smesti u mobilni tegra chip koji trosi malo struje. Trenutno najjaci ARM chip od nvidije ima 20x manje FP16 tensor core processinga od RTX2060, sto nije cudno jer ti mobilni chipovi moraju da rade na oko 10W. Zadnji Tegra chip je najavljen pre ~2 godine i jos nije izasao, on ce imati Ampere tech inside [i cilja da radi na 65W, narucen je za integraciju u automobile].
Nije bilo takvih rumora, bilo je rumora da može biti i posebna revizija za igranje na TV-u samo, ali ne da će to biti "Pro" revzija o kojoj se priča.I meni je malo nerealno da DLSS kakav je sada završi u portable konzoli. Bili su neki rumori u poslednje vreme da će Pro biti home konzola, tu bi možda i mogli da smeste nešto.
Rado bi naručio, al niko više ne šalje za SrbijuHades fizičko izdanje! Pevaću mu uspavanke i budno snevati sa njim uz zalaske sunca.
Pa od kada je bio štrajk pošte tamo 2019 bilo gomila dispute i masovno su nas banovali kao državu. Aliexpress šalje samo DHL-om znači dostava 200eZezaš?! Bzvz...ostaje da se nadamo lokalnim dilerima. Ili da neko donese.
. Sa base.com-a sam poručio desetine igara ako ne i više i eto pre par meseci samo tako prestali da isporučuju. A bio mi preorderovan cyberpunk kod njih
.Za aliexpress je posta kriva, ali base je prestao da salje zbog pporeskih propisa van zaemalja EU moraju da popunjavaju neke obrasce drzavi a nemaju kapacitet sa time da se zezaju.Pa od kada je bio štrajk pošte tamo 2019 bilo gomila dispute i masovno su nas banovali kao državu. Aliexpress šalje samo DHL-om znači dostava 200e. Sa base.com-a sam poručio desetine igara ako ne i više i eto pre par meseci samo tako prestali da isporučuju. A bio mi preorderovan cyberpunk kod njih
.
Možda neko ovde zna sajt koji još uvek isporučuje igre za Srbiju, obradovao bih se.
Jep playasia radi i dalje samo se ceka malo jace od 20ak dana plus dazbine drzavi su garantovane da se moraju platiti. Sa base za nekoliko godina koliko sam narucivao dinara nisam platio.Može i dalje sa play-asia, ako te ne mrzi da čekaš.
Ja sam iz Novog Sada, mene nije zaobišla nijedna dažbina, uvek čekam po 50 dana na paket i platim kao da ga je zlatna koka snela, naša carina je do jaja. Tako da ovo neće biti ništa novo za mene, hvala.Za aliexpress je posta kriva, ali base je prestao da salje zbog pporeskih propisa van zaemalja EU moraju da popunjavaju neke obrasce drzavi a nemaju kapacitet sa time da se zezaju.
Jep playasia radi i dalje samo se ceka malo jace od 20ak dana plus dazbine drzavi su garantovane da se moraju platiti. Sa base za nekoliko godina koliko sam narucivao dinara nisam platio.
![]()
The incredible Nintendo Switch Pro could launch VERY soon
It's finally happening.www.creativebloq.com
Pa od kada je bio štrajk pošte tamo 2019 bilo gomila dispute i masovno su nas banovali kao državu. Aliexpress šalje samo DHL-om znači dostava 200e. Sa base.com-a sam poručio desetine igara ako ne i više i eto pre par meseci samo tako prestali da isporučuju. A bio mi preorderovan cyberpunk kod njih
.
Možda neko ovde zna sajt koji još uvek isporučuje igre za Srbiju, obradovao bih se.