• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

jedine dve igre sa wii u koje ja cekam - wind waker i twilight princess :D

Te dve Zelde bi mogli da dobijemo već za par meseci,
nakon toga ostaje eventualno Xenoblade Chronicles X za port od igara koje su ostale a potencijalno bi mogle biti portovane..

Dobro te dve cak nisu ni WiiU igre nego Gamecube :D

Od bas WiiU ja mislim da su jedino Paper Mario Color Splash i Xenoblade X ostali lol

Jadan WiiU kao da nije postojao :(

Pa i nije.

I dalje se secam onog quartera kada je WiiU imao negativni shipment u Evropi. Uvek je fino videti da neko obara rekorde.

Dobro te dve cak nisu ni WiiU igre nego Gamecube :D

Od bas WiiU ja mislim da su jedino Paper Mario Color Splash i Xenoblade X ostali lol

Realno, prodat je u samo 13.5m primeraka, dok će Switch samo u jednoj godini (FY 2020.) prodati duplo više konzola (oko 27m),
i najverovatnije na kraju ove godine će već proći Wii (101.5m).

Fatal Frame baš dosta koristi gamepad, tako da su za njega dosta manje šanse..
Tu je još i Yoshi Wolly World (koji bi voleo da vidim), ali je već bio portovan na 3DS i već imamo novu Yoshi igru za Switch, tako da su i za njega manje šanse..

Izgleda da Switch dobija RE igru koja će biti timed ekskluziva

Inače ovo je lik koji je leak-ovai i druge Capcom igre kao što su RE Vilage i MH Rise pre nego što su te igre najavljene.

Last edited:
Trenutno je teško prognozirati šta bi Nintendo mogao da prikaže, pogotovo što je fokus na Smash Brosu i igrama koje izlaze u prvoj polovini ove godine,
ali obzirom da je ovo prvi normalni Direct još od početka Kovida (prošlog marta smo imali Mini Direct), trebao bi da bude zanimljiv u svakom slučaju (osim ako Smash Bros segment ne bude pola sata :D).
Vrlo je moguće da između ostalog prikažu neku Zeldu i neki Metroid..

Last edited:
Meni je Direct bio meh, ima dosta i zanimljivih najava (Splatoon 3, Mario Golf, Zelda SS HD...), ali sam očekivao nešto više što se tiče Zelde, nema Metroida, i nekih većih 3rd party iznenađenja.
Inače gomila RPG igara..

Leakovalo je dosta stvari na redditu danas, tako da nema iznenađenja, samo su za Personu prodali.

Inače, meni je toliko onih RPG stvari bilo slično, imam osećaj da sam pola sata u istu igru gledao. Svi guraju taj neinspirativni stil. Ali mi se sviđa onaj Project Triangle Strategy, to ću igrati.

Ocekujem da neka dobra dusa otvori teme za Splatoon 3 itd :D da ih ne bi ja otvarao posto cenim da niko ne zeli moje Nintendo teme :D

Revizija bi mogla da stigne najranije u septembru-oktobru, mada neki inajderi spominju da globalni problem sa dostupnošću čipova i rast cene istih,
lako mogu pomeriti izlazak na proleće naredne godine.

Inače spominje se osetno jači hardver (blizu Xbox One S snage) nego trenutne verzije čak i DLSS, mada ja i dalje sumnjam da će biti baš tolika razlika..

Last edited:
DLSS je pravljen za Nintendo, čudi me da ga sami nisu razvili do sad.

Ne razvija Nintendo takve stvari.

A DLSS zahteva dosta processinga, nece to lako moci da se smesti u mobilni tegra chip koji trosi malo struje. Trenutno najjaci ARM chip od nvidije ima 20x manje FP16 tensor core processinga od RTX2060, sto nije cudno jer ti mobilni chipovi moraju da rade na oko 10W. Zadnji Tegra chip je najavljen pre ~2 godine i jos nije izasao, on ce imati Ampere tech inside [i cilja da radi na 65W, narucen je za integraciju u automobile].

Back
Top Bottom