• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

@vetar ma razumijem sve samo solidan upgrade je miljama daleko od state of the art features o kojima su mastali leakeri. Osim ako ne izbace novu konzolu 2025te.

Očigledno ovo nije "Pro" revizija o kojoj su pričali leakeri, nije čak ni malo unapređen hardver, ovo je praktično isti hardver sa OLED ekranom,
tako da su i dalje sve opcije otvorene (mislim 4K/DLSS reviziju ili next gen hardver pre 2025.).

"Tape out" za Orin se još nije desio, a zadnji put kada je Nintendo imao "state of the art" arhitekturu u konzoli bila je 2001. godina.

Sva sreća pa im je vrlo blizak partner Nvidia koji će svakako gurati nova Tegra rešenja Nintendu, a Nintendo će hteti da nastavi da fura Tegra+ARM i u narednom hardveru zbog lake generacijske tranzicije i kompatibilnosti, tako da nije nemoguće da Nvidia odradi Tegra Xavier ili Orion custom čip za Nintendo potrebe,
plus što taj novi hardver ne izlazi ove godine..

Last edited:
Jeezus.....

U nekom paralelnom svetu ovo bi se citalo
PSP OLED hands-on: a pointless upgrade that makes no difference to end users

Kolicina glorifikacije koju dobije Nintendo nadmasuje sve granice. Neznam ni sta su se trudili toliko. Mogli su promenuti slovo u seriskom broju i smatralo bi se kao dostojan upgrade...

Joyconi ostaju isti kod OLED modela.

"The Joy-Con controller configuration and functionality did not change with Nintendo Switch (OLED model). The configuration and functionally is the same as that of the Joy-con controllers for the Nintendo Switch console. At Nintendo, we take great pride in creating quality products and we are continuously making improvements to them. We are aware of reports that some Joy-Con controllers have not responded correctly. We want our consumers to have fun with Nintendo Switch, and if anything falls short of this goal we always encourage them to visit http://support.nintendo.com so we can help."

Prvi dan će neko uraditi 'teardown' i znaće se kakva je situacija.

I još ti likovi što bjesomučno kupuju setove pišu po internetu kako su DriftConi super stvar i da je logično da imaju svoj rok trajanja. :ROFLMAO:

I još ti likovi što bjesomučno kupuju setove pišu po internetu kako su DriftConi super stvar i da je logično da imaju svoj rok trajanja. :ROFLMAO:
Koliko njih skuplja switch konzole u svim bojama tek....

Koliko njih skuplja switch konzole u svim bojama tek....
Pa da, skupljaju ih kao sličice :) Meni to nije jasno, to konzolaško kolekcionarstvo, najbesmisleniji hobi koji može neko da ima i bespotrebno bacanje para.
Mislim, konzola je tu da služi za igranje igara a ne za izlog.
Ne znam nikoga da skuplja telefone ili televizore različitih boja, modela proizvođača i sl. To bi jednako besmisleno bilo kao i ovo.
Po nekoj mojoj logici....

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Pa bili bi debili da srede. Sto da prodas jedan par joycona kad mozes tri. 😆
Tesko da se zbog drifta kupuje nov joycon. Tu je wd koji resava problem, a bas ako mora kupe se nove palice za par eura. Sva sreca da nisu zalemljene 🙂

Last edited:
Back
Top Bottom