• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ignoriši. Ja sam salty zbog Wii U. Ne zbog toga što je konzola imala neuspeh, nego što se oni prave da se nije desilo, i prepisuju istoriju. Već sam tamo platio igru i svaki DLC full price kada su izašli. I sad bi trebao da dam opet toliko da bi mi na kašičicu davali nove staze do kraja 2023.? Ako ništa drugo, barem Nintendo Online ekspanzija imalo malo više smisla sada.
Jeste bedno kako se ophode prema konzoli, kako mnogi naslovi na njoj su vidno nedovrseni(Pokken Tournament kome ocigledno fale DLC fighteri npr, Hyrule Warriors koji nema pola stvari iz 3DS porta), ali mozes sigurno da razumes zasto. Ne zelim da budem jedan od onih koji "brane" korporaciju, ali oni smatraju da je Wii U bio neuspeh. Prodao je tek nesto vise konzola od Dreamcast-a za mnogo duze vreme provedeno na trzistu. Svo ulaganje u software za njega se ne isplati ni tehnicki ni fakticki jer niko taj software nece videti i logicno taj software se nece prodati. E sad, oni su vec ulozili u taj software i rado bi ga postavili na ono trziste gde ce se taj software prodati, ali su obazrivi da ne "uvrede" kupce jer im realno serviraju bajat proizvod, pa ne spominju Wii U i smisljaju neke dodatke koji nisu bili na Wii U konzoli kako bi se proizvod predstavio kao "svez". Njih takodje ne zanima da svojim Wii U korisnicima pruze nesto za svoju lojalnost jer, prvo, znaju da su Nintendo fanovi zealoti, a drugo, ta populacija realno predstavlja 2-3% Switch install baze, finansijski im je tako nesto neisplativo i samim tim ti korisnici su im nevazni.

“One of the things we’re being very clear about as we move forward with the regulatory review of this acquisition is that great titles like Call of Duty from Activision Blizzard today, will continue to be available on the Sony PlayStation,” Smith said.

He then added: “We’d like to bring it to Nintendo devices. We’d like to bring the other popular titles that Activision Blizzard has, and ensure that they continue to be available on PlayStation, [and] that they become available on Nintendo.

Obzirom da je CoD bio na Wii i na Wii U konzoli, čudno je da do sada nije izašla ni jedna CoD igra za Switch..

U toku je akcija na eShopu gde za 40 evra mogu da se kupe neke najbolje first party Nintendo igre. Ipak sam u dilemi, da li kupiti nesto sada i imati digitalnu igru ili cekati priliku za fizicko izdanje (kp) koje kasnije mogu da prodam?

To je više stvar ličnih preferenci. Ja sam uzeo par ekskluziva digitalno, jer je cena na akciji bila jako povoljna (reda $27). Ali fizičko izdanje itekako ima neku draž. A velika je prednost ako odlučiš kasnije da prodaš igru.

To je više stvar ličnih preferenci. Ja sam uzeo par ekskluziva digitalno, jer je cena na akciji bila jako povoljna (reda $27). Ali fizičko izdanje itekako ima neku draž. A velika je prednost ako odlučiš kasnije da prodaš igru.

Pa da. Evo konkretno sa ove akcije me zanimaju DK Tropical Freeze i Luigy Mansion 3 i jedinstvena je prilika kupiti sada. Ali opet sam blize odluci da cekam priliku (Istvan ?) na kp i za slicne novce uzeti fizicku.

Pa da. Evo konkretno sa ove akcije me zanimaju DK Tropical Freeze i Luigy Mansion 3 i jedinstvena je prilika kupiti sada. Ali opet sam blize odluci da cekam priliku (Istvan ?) na kp i za slicne novce uzeti fizicku.
Fizičke možeš da prodaš u bilo kom trenutku (npr meni 😂) i povratiš većinu cene. Ako igre prelaziš to ti je možda i najjeftinija opcija.

Bio je kod Istvana LM3 za 38 do pre neki dan. Rasprodao ih je sve.

Bio je kod Istvana LM3 za 38 do pre neki dan. Rasprodao ih je sve.

Znam. Cim sam video oglas zvao sam ga i rekao mi da je prodao poslednji pre fazon pola sata. Uzasno sam se smorio. Ali navodno ponovo ce imati za 2-3 sedmice.

Ja sam uzeo DK Tropical Freeze prošli put kad je bio na akciji, isto 40€, i za takvu igru ti pre preporučujem da uzmeš fizičku verziju (iako sam je prešao 100% i stvarno je odlična igra) da bi mogao posle da je prodaš.
Sa druge strane, digitalno mislim da je najbolje uzimati igre kojima ćeš se stalno vraćati, tipa Hades, MK8, jer je lakše da ih uvek imas na konzoli nego da brineš gde ti je cartridge.

Ja kupio Yoshia za 30 eura, a prodao za 40 tako da samo fizikala. 🙂

Razmisljam da prodam Mario Maker 2 u mint stanju ali nikako da prelomim, nije mi legla igra nikako...

Sinoc kupio Mario+ Rabbits Kingdom Battle. 10 eura na akciji plus golden poeni, pa me izaslo 7 eura. Odigrao sam bas kratko tako da nemam jos utisak. Kakva je igra generalno, jel igrao neko?

Sinoc kupio Mario+ Rabbits Kingdom Battle. 10 eura na akciji plus golden poeni, pa me izaslo 7 eura. Odigrao sam bas kratko tako da nemam jos utisak. Kakva je igra generalno, jel igrao neko?

Meni je baš fino legla. Prešao i dlc, baš sam se navukao, mislim da sam skucao preko 40 sati a da ni osetio nisam.

Odlicna igra.

Back
Top Bottom