RaidenSakai
Well-known member
- Reaction score
- 553
Yup to jest DNF restoration project. Iz onog 2001 trailera izvukli vecinu igre, ima 10 gotovih nivoa.Duke Nukem Forever
Yup to jest DNF restoration project. Iz onog 2001 trailera izvukli vecinu igre, ima 10 gotovih nivoa.Duke Nukem Forever
S obzirom da cloud save postoje, šta je use case ovako nečeg? KB+M?Isprobah sada opciju da se igre streamuju sa Steam Deck-a na PC. Kad god se SD upali, njegov spisak instaliranih igara se pojavi u spisku instaliranih naslova na PC-u, i sa jednim click-om se pokrene streaming.
![]()
Steta sto nema opcije za remote start Steam Deck-a.
Well, i moj Android TV moze biti klient.S obzirom da cloud save postoje, šta je use case ovako nečeg? KB+M?
Yeah, ali bolji experience dobijaš kad bocneš Deck u TV. Svejedno moraš da ga ručno probudiš.Well, i moj Android TV moze biti klient.
Bas to. Ja ubrzo kupio i 512GB sd za $40 kao da imam i evo posle silnih igara ja i dalje imam 400GB free na svom 1TB Oled. Bolje u startu imati veci prostor. Jes da ja volim da cackam sve i svasta al necu lazem da nisam video vise ljudi koji su zajebali svoj deck jer nisu znali sta rade kad zamenjuju SSD. A taj dodatni mrshaviji case koristim 24/7. Debeljko eno u fioci od kad sam kupio al ova slim sto se dobija samo uz OLED daleko prakticnija za putovanja a i da mi lezi po kuci.Sa zadnjim OLED-om sam odmah išao na 1TB, da se ne zajebavam sa upgrade-om (koji ima dva koraka više u odnosu na LCD), plus dobiješ bolji case i ‘pouch’ za adapter. Nije neka ušteda u odnosu da sam radiš upgrade. Na to još ubaciš neku 256GB+ karticu za retro.
Inzinjer Steam Deck-a je negirao vest.