• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Setio sam se onog videa koji Denis cesto deli, pa mi je palo na pamet da testiram koliko je AI napredovao od tog vremena.
Evo sta moze da vam se desi ako ukradete casu i ne masite se za oruzje:

Setio sam se onog videa koji Denis cesto deli, pa mi je palo na pamet da testiram koliko je AI napredovao od tog vremena.
Evo sta moze da vam se desi ako ukradete casu i ne masite se za oruzje:

To je to Tod Howard Radiant AI na delu.

Toeto, bez obzira kakvo 💩 izbace, igraće se. Igra svakako zaslužuje da je svi igraju, da se zaključiti i iz ovih videa.👌

Pa imaju ono nesto, neku magiju u svojim naslovima, meni i Fallout 4 onakav kakav je, uopste nije nista smetao, cak sve to daje i neki smek...
Takodje, mislim da ce vremenom i srediti ovu igru da bude jos bolja, pogotovo posle tolike zarade, bice ovde gomila update-ova, ali da, jedva cekam da mi kroz par godina dodje na red za igranje.

Mislim da je tacno i ono sto kazu, ovo je igra koja ce deliti misljenja, ili je ljudi mrze ili obozavaju.

Zar nije bila vest da su ukinuli taj gamepass tier neposredno pre izlaska?

Trebalo mi je oko 50 sati za prvi prelazak, a jos 20 sati sam potrosio na 2 ng+ prelaska i odradjivanje sporednih misija koje nisam presao u prvom prelasku.
Ne bih se slozio sa misljenjem da je najbolje protrcati kroz igru i onda u ng+ odraditi sporedne stvari.
To hoce taj drugi prelazak uciniti "boljim" od prvog jer cete imati neke opcije koje nemate u prvom prelasku, ali ce i dosta uticati na kraj igre.
Meni se kraj jako svideo bas zbog toga sto sam toliko vremena proveo u univerzumu. Zbog toga sam pre kraja napravio save i u paraleli igrao to i ng+. Ng+ moze i da se speedrunuje za oko sat vremena, tako da nije bas toliko tesko preci ng+ 10 puta (dobija se poseban oklop kada se to uradi).
Malo me je razocaralo sto nisam imao nikakve varijacije u ng+ (sansa je navodno 15% da se to desi), ali su ljudi vec provalili konzolne komande za to, tako da cu videti da i to probam.

Ovo je definitivno najstabilnija Bethesda igra. Osim par zezancija u nekim misijama i bagovima sa npc-evima, nisam imao vecih problema.
Naravno igra mi se ne bi bila toliko svidela da nisam koristio modove, ali ce vremenom i patchevima te stvari svakako biti sredjene.

Back
Top Bottom