• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Ne, radice isto samo ce VRR display bolje prikazati frejmove bez potrebe da ceka na sledeci 60hz ili 120hz tajming.

U poredjenju sa tradicionalnim 60hz ekranom, ispod 60fps nece biti stuttera, a iznad 60fps nece biti tearinga.

To je standardna funkcionalnost VRR tehnologije na PC, PS5 i Xbox-u.

Do kraja godine cemo saznati da li ce mozda Switch 2 imati VRR kompatibilan ekran [verovatno ne].

Prekasno, igra nema više nikakvo interesovanje kod igrača

Na steamu je igra skocila sa 7 hiljada peak igraca prosle nedelje na 9 hiljada peak sada. Daleko je to da je zainteresovanost skocila, ko je hteo da igra je to vec overio.

Dovucice igra vise igraca kada krajem godine izbace ekspanziju.

[i jos se ceka najava PS5 porta]

Docice ce mi na red za nekih godinu dana, ocekujem da ce tad biti u mnogo boljem stanju od launch-a...

I konstantni loading ne zaboravi. BTW za Fallout 4 se vec pisalo u opisima kako je cudna odluka da cak i tada na tadashnjem HWu, da je taj loading bio nepotreban to jest ocigledno su nesto sjebali kad ne moze takva igra bez problema da otvoris vrata bez loading. I onda dobijemo "moderni" SF koji je samo dokazao da su copy/paste ali sve samo malo ulepsali grafiku.

Starfield je u stvari proslava 20 godina Creation engine, mrtva trka oni i Source

Mada Source je radio posao bez obzira na godine. Oba dela Titanfalla su lepo radila, Dota 2 isto.

Meni je Source i dan danas lep engine, ne moze da se poredi sa tim Bethesdinim sra***em... Probaj npr HL Alyx pa ces videti da i dan danas mogu jako lepe igre da se naprave

Igru nisam igrao jos od izlaska, tako da su mi se svidele QoL izmene koje su u medjuvremenu ubacene. Nazalost, svi veliki problemi i dalje postoje.
Besplatna Trackers Alliance misija je prilicno dobra. Posto sam uzeo premium addon, imao sam dovoljno kredita i za drugu TA misiju koja nije losa, ali ne mislim da vredi 7 dolara.

Isto vazi i za dlc. Trebalo mi je 11 sati da ga predjem (uz pola odradjenih sporednih misija, za preostale ce mi trebati jos sat-dva).
Po kvalitetu je u rangu base igre. Svidelo mi se sto je planeta dosta detaljnija od onih iz base igre, ali moram da priznam da sam vise ocekivao (posebno zbog cene od 30 dolara).
Prica se da ce svake godine izbacivati po jedan veci dlc i da ce sledeci biti vezan za Starborn (sto mi je narativno i najzanimljiviji deo igre).

Odigrao sam i ostale misije i malo mi se popravilo misljenje.
Jedna sporedna misija je bas dobra, nekoliko misija su cudne, dok je jedna cak i emotivna.
Trebalo mi 14 sati da predjem sve misije. Sve u svemu, dlc me podseca na dlcove na Fallout 3. Sto je ok, ako se ignorise cena.

Back
Top Bottom