Svako ko se malo zanima i ko se interesuje, zna da Nvidia ima trenutno najbolje upscaling resenje da trzistu.
Da li Amd stvarno misli, da ako developere zakljucava sponzorstvima na FSR, da ce prodati vise grafickih karti? Pogotovo sto cujem od gaming devova da je dlss sdk lak za koriscenje i lak za implementaciju.
Daj ljudima opciju, sta koji djavo treba da cekaju modere da to urade.
Postoji sansa da ce da implementiraju DLSS a da samo ne smeju da pricaju o tome, mada je jako slaba.
Ako ce vec zvanicno da podrzavaju samo jedan bolje FSR jer je open source. Ne brinem se ja puno za korisnike nvidije, naci ce se brzo nacin.Bice mod za DLSS bukv posle jednog dana. Sve amd sponsored igre su dobile DLSS support kroz mod za par dana od launcha tako da ono...
A što je dosta lošije? Kada sam gledao DF poređenje pre oko godinu dana bili su on par sem kod upscalea sa baš niskih rezolucija gde je DLSS osetno bolji.Neozbiljno je danas izbacivati igre koje ne podrzavaju sve tri tehnike, posebno sto nije preterano tesko ubaciti druge dve ako postoji vec podrska za jednu.
AMD zna da im je resenje dosta losije, zbog toga se ovo i desava.
Losije izgleda, a i FG bas dosta znaci, posebno u cpu bound igrama (sto Starfield verovatno hoce biti).A što je dosta lošije? Kada sam gledao DF poređenje pre oko godinu dana bili su on par sem kod upscalea sa baš niskih rezolucija gde je DLSS osetno bolji.
Fsr je miljama daleko od DLSS po izgledu slike. Re4 sa Fsr izgleda odvratno, tako da hvala za Fsr ali ipak ne
A što je dosta lošije? Kada sam gledao DF poređenje pre oko godinu dana bili su on par sem kod upscalea sa baš niskih rezolucija gde je DLSS osetno bolji.