• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Disney+ Star Wars TV [Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka, Ob1...]

Radi se i na novoj sezoni Andora, nisam mislio da ce biti toga jos. Odlicna serija!

Heir to the Empire! I dalje najbolji serijal romana u SW univerzumu. Jedva cekam da vidim kako ce Thrawn ispasti.

Izgleda bas dobro, ali to nikad nije bio problem za SW serije. Sve izgledaju super.

Radi se i na novoj sezoni Andora, nisam mislio da ce biti toga jos. Odlicna serija!
Odmah kada su najavili Andor seriju, kreator Tony Gilroy je rekao da ce biti dve sezone, prva za Andorov origin, a druga koja ce biti uvod za Rogue One film.

Anyhow, LucasFilm je najavio tri nova bioskopska SW filma [ajd da vidimo da li ce opet biti pretumbavanja, otkazali su ih previse do sada].

1st Jedi to use the force je bas wild ideja.

Filonijev film ce verovatno biti nesto sa Thrawn-om, spojice Mandaloriana i Ashoku.

I zanimljivo, nastavaljaju sa Daisy Ridley u novoj "post First Order" eri koja ce se zvati ni manje ni vise nego New Jedi Order. Procitao sam svih tih 30tak knjiga, i tacno NULA od toga ce se ovde desiti. :D

FtG_iygWYAIHswT

Dawn of the Jedi, nova era na startu SW univerzuma. Cak i Lucas nije isao dalje u proslost od The Old Republic-a, prvog Hyperspace War-a koji su izazvali Sith-ovi sa Korriban-a.

1st Jedi to use the force je bas wild ideja.

Nisam baš toliko ispratio lore, ako može ukratko pojašnjenje. Znam samo osnove iz filmova i najpopularnijih igara. I ponekih serija ovih novih.

1. Da li ima toga (osnivanje Jedi order) u nekim knjigama/stripovima/igrama/serijama a da je kanon?
2. Kako neko može biti prvi Jedi koji koristi Force, kada valjda ne možeš biti Jedi ako nisi Force user? Hoću kažem, zar ne bi trebalo da je onda to priča o osnivanju Jedi ordera - skupila se Force user ekipa koja ima neki viši cilj jada jada jada...? A ne o tome kako su postojali Jedi order pa neko od njih otkrio Force

1. Da li ima toga (osnivanje Jedi order) u nekim knjigama/stripovima/igrama/serijama a da je kanon?

Nope, Jedi i Sith-ovi su prastara udruzenja force usera, their lore is lost to time. Ovo ce biti prvi put da vidimo nesto pre Old Republic-a.

Odlican negativac iz starog SW Expanded Univerzuma. On je bio big bad u prve tri SW knjige koje su ikad napisane, a tokom godina je jako retko bio prikazivan jer je vecina SW igara i sl bila smestena u dobu pre kraja Ep6. Na TV-u je nedavno bio u Rebels seriji [watered down verzija], i u knjigama [starim i sada novim posle kupovine LucasFilm-a od strane Disney-a je bio opet jako dobar].

Spominjali su ga u Mandalorian-u, a sada su ga i na kratko prikazali u Ashoka trejleru. Belo admiralsko odelo, jarko plava koza, i crvene oci.

On je jedan od retkih ALIEN-a koji je bas visoko rangiran u "cistokrvno ljudskom" Empire-u, bio je poslat sa velikom flotom na obod galaksije na tajni zadatak pa je propustio da bude unisten u EP6 zajedno sa Palpatine-om. Posle pada Empire-a on je postao vodja "Imperial Remnant"-a, a u ovom Disney univerzumu ce verovatno on [i Palpatine klon SNOKE] biti osnova za formiranje New Order-a.

Da da, znam. Više sam iznenađen što koriste likove iz PRAVOG kanona. Hvala na objašnejanju, toliko degtlajno nisam znao. Kontam da ću pročitati trilogijaju.

Edit: novi kanon je baš smeće.

Imas dobre nove knjige o Thrawn-u, deo su novog kanona. Njegov origin, i avantura sa Darth Vader-om.

Odmah kada su najavili Andor seriju, kreator Tony Gilroy je rekao da ce biti dve sezone, prva za Andorov origin, a druga koja ce biti uvod za Rogue One film.

Steta, ponadao sam se da ce imati tri ili cetiri. Sve sto traje krace od tri je prekratko. Ko zna zasto je to dobro.

Verovatno cemo u nekom drugom projektu u bliskoj buducnosti gledati Lunu.

Kad sam kod njega, toliko godina nisam gledao film iz 2001 Y Tu Mama Tambien koji mi se tada svideo, a on tamo glavna uloga.:LOL:

Tony Gilroy je rekao da imaju jasan plan i da nece odstupati od njega. Prva sezona je bila vrhunska, sigurno ce i nastavak biti na istom nivou.

E dobro je, potvrdise danas na Ashoka panelu da ce Lars Mikkelsen glumeti Grand Admiral Thrawn-a u seriji! On mu je davao glas pred kraj Rebels animirane serije.

Mikkelsen+Thrawn.jpg

thrawn_treason_interview_tall.0.jpg

edit - a Ray Stephenson je bas fino ostario u badass-a. :D Posto spominju Heir to the Empire u promociji serije, mozda ce on glumeti palog Dzedaja iz te knjige.
ahsoka-trailer-ray-stevenson-baylan.jpg

Joruus C'Baoth

Last edited:
Poceli su pre nove godine, i snimace jos par meseci. A posto snimaju sve na setovima, nema prevelike potrebe za CGI efektima i postprodukcijom pa mogu da izbace ovako dugacak trejler.

Mandalorian S3E6

Kakva sprdnja od epizode (u pozitivnom smislu) u režiji Bryce Dallas Howard :D

- Jack Black i Christopher Lloyd
- noir zaplet
- omaž CSI istraživanju - nešto poput "enhance" :ROFLMAO:
- Grogu u naručju The Dutchess izgleda presmešno
- Grogu postaje knight :D
1681082893583.png

@nelex
Takodje, igra koju igraju sa zivim bicima umesto loptica je omaz vrlo slicnoj sceni iz Diznijeve Alise u zemlji cuda.

Back
Top Bottom