Na stranu sve ove njene izjave i generalno narativ koji se nametnuo kod "pravih" fanova serijala, ja uvek želim da verujem da nije zaista sve to tačno i da je njena stručnost prevagnula. Međutim, gledajući njen rad, stvarno ne znam kako je dobila ovu "tezgu".
Od svih njenih stvari, gledao sam samo Ms. Marvel i to je, mogu slobodno reći, užas za sva čula. Retko loša serija. Što je najgore, ona je režirala epizode 4 i 5 koje su katastrofa, i sad evo gledam na imdb-u su i najgore ocenjene.
Stvarno želim da verujem da će uraditi dobar posao i da će svi ovi woke i antiwoke i šta ja znam ljudi iskulirati i pustiti je da radi, međutim, kada vidim šta je uradila u prošlosti, njen CV, moram da kažem da sam više za to da promene odluku, popuste pritiscima i dodele posao nekome drugom. Ne zbog ovih izjava njenih, nego zbog kompetentnosti. Recimo, više smisla ima da je posao dobila Chloé Zhao, jer ipak je napravila nešto.
Ja lično sam nekako navijao da će preuzeti neko ko ima iskustva u pravljenju spektakla, tipa braća Ruso ili režiser Hari Potera (Dejvid Jejts).
Ova odluka stvarno nikake veze nema sa životom, pogotovo što je poslednja trilogija tako loše prošla kod fanova (mada možda to i nije njima toliko bitno).
Živi bili pa videli...