• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Disney+ Star Wars TV [Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka, Ob1...]

Utisak nakon gledanje ove Obi Wan serije je da mi sve izgleda kao neki fan fiction B produkcije projekat :D

Scene sa "devojčicom" kada trči kroz šumu, ili kroz grad, generalno sve sa njom su mi iritirajuće. A likovi koji su kao negativci, kao da smo se skupili mi i napravili cosplay. Kadriranje, scene generalno kako su zamišljene i snimljene, dijalozi... Baš je nekako neočekivajuće prosečno, ili na momente ispod prosečno.

Za sada mi se ne sviđa, videćemo kako će se razvijati i šta će biti u narednim epizodama.

moram se složiti, pogotovo sa prvim delom koji si napisao u spoileru.
prve dve epizode vrlo neimpresivne, ali postoji šansa da bude bolje kad dođemo do "mesa"...

Meni je Obi Wan, za sada, razočaranje godine. Na svaka 2-3min se smejem naglas nebuloznim scenama - ali ok, biće bolje pred kraj kad povežu nekako sve sa Mandalorianom i Baby Yodom :D

Yep, svako malo se ubedim da ne lupim Alt F4. Previse je naivno, cak i za SW pojmove. Al onda mi je kolega rekao da njegovi klinci od 6 i 9 otkidaju na seriju. Ko nas 'be kad smo metuzalemi.
Drzim pesnaje da postane Bobijeva knjiga u drugoj polovini.

Same here, ja sam odgledao 3 epizode i nema mi wow efekat koji sam ocekivao. Mislio sam da ce tematika biti dosta ozbiljnija, ali je ovo bas za decu. Mada ima potencijala da bude dosta zanimljivo ako malo promene ton serije.

Posle prve tri epizode odustajem od Kenobija. Vidim izašla i četvrta ali ne hvala.

Počeo je i Orville, prva epizda malo "ozbiljnija" a i događaji iz druge sezone su mi skroz magloviti.

Obi1 je poceo sa dve super epizode, pa onda osrednjih, a jutros je bilo zadovoljavajuce finale.

Definitivno su se trebali potruditi vise oko serije, ali interesuje me da vidim jos ako budu pravili [a skoro sigurno hoce].

Obi Wan je bukvalno TV smece po definiciji. I na striming je dosao trend daj sta god za popunjavanje termina, mozda ne u klasicnom smislu materijala za od 15-18 pa za primetime ili kako god vec, ali jos materijala da bi se pricalo o servisu po mrezama i da ne bi pao broj sabskrajbera, definitivno.

Toliko je tupa serija da mislim da mi je ostetila suspension of disbelief osjetilo na neko vreme.

Jedino sto seriju moze spasiti je neka nova originalna prica, da se maknu od starog canona gde jedva nalaze neke male rupe gde pokusavaju da naguraju fanservice.

Dajte nesto novo. Zato mi se i svidja Andor [i Rogue One], uspeli su da nadju povecu rupu u canonu gde ima mesta za nesto nevidjeno u SW-u.

nisam citao utiske i opise, milsio sam da je obi wan ok...posle 3 epizode mogu reci da je onako...shit. rezija, likovi itd bezveze.

zavrsio... pa kraj je bio prilicno dobar, neki delovi poslednje borbe isto, ostatak serije moze da se preskoci, taj ostatak je 6/10 ako i to.

btw: xd, ovo svakako nije jedina scena koja moze ovako da se popravi.

Skroz dobro izgleda novi trejler za Šandor-a, bas nisu stedeli sa impresivnim lokacijama!

Kako je krenulo, izgleda da smo za kickass SW seriju morali da cekamo na ekipu koja je radila na najboljem novom SW filmu. :P

Back
Top Bottom