• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Star Wars Jedi: Survivor

Navodno i pc verzija radi bolje posle prvog nivoa, ali ko zna kako radi do kraja.

Kolko se secam i kec je imao problema na startu, trzao je dosta, posle su ga sredili...

PS5 verzija radi OK u performance modu, mada HDR nije aktivan. Bice zanimljivo videti sta ce sve DF da pronadje.

:D

screenshot_2023-04-28_at_12.png

Sjajna optimizacija

T59yiYv_d.webp

Koliko sam skontao za sada je najbolje igrati igru u 30fps na svim platformama jedino tada igra nema problema sa stuterom/frametime-om i ostalima sranjima.

Ortak stigao do valjda treće planete, kaže nikakav problem sa performansama nakon prve planete, na Xboxu igra.

Prva planeta kaže, raspadalo se kako radilo.

Hardware Unboxed je imao mnogo bolje iskustvo od mnogih, zbog drakonskog DRM-a su krenuli samo sa 7800X3D i dva GPU-a i nije bilo velikih rendering problema.

Kasnije su osposobili jos konfiguraicja preko gomile EA Play pretplata, taj veci test ce za koji dan. Ima par kracih pogleda te konfiguracije. Slabiji CPU-ovi imaju stutter problem, Radeoni se bolje ponasaju od Geforce grafickih, i meniji igre su losi jer izazivaju lose performanse ako se promene vizuelna podesavanja bez restarta igre.

Nema razlika izmedju Win11 i Win10.

Znaci explore u igri je uzasan. Koliko sam razumeo igra te nagradjuje samo kozmetikom, nikakvog znacajnih unapredjenja nema- los rewarding kao u prvom delu. Kao sto sam predpostavio izmenju 7-8 ocena.

Back
Top Bottom