Jos uvek imam original disk za 360Igrala mi se ova igra na Deck-u reko da kupim ključ, kad ono:
![]()
Buy cheap Blur CD Key 🏷️ Best Price | GG.deals
Compare Prices from 2 stores to find the Best Deals for Blur Steam CD key. Buy the game cheaper with GG.deals!gg.deals
Na vise mesta sam vidjao da ljudi dizu igru u nebesa, ali meni je igra prosto cist proliv, neigriva maltene.Blur je jedna od najoverlooked igara ikada i veliko osveženje u tom trenutku.
Mogao bih da skinem da se malo podsetim. Ili da ne rizikujem da pokvarim uspomenu.![]()
Lako bi bilo za disk da je na BC listi za Series X. Nema legit načina da se igra na modernom hardveru.Jos uvek imam original disk za 360![]()
Znam a inace mi je split second bio u tom periodu exta,mada smo mi u lokal co op cplitu rokali motorstorm pacific rift najviše od svega i onaj twisted metal za ps3 u 4 igrača bas smo se izvali od igranja u četvoro u twisted uLako bi bilo za disk da je na BC listi za Series X. Nema legit načina da se igra na modernom hardveru.
Igrala mi se ova igra na Deck-u reko da kupim ključ, kad ono:
![]()
Buy cheap Blur CD Key 🏷️ Best Price | GG.deals
Compare Prices from 2 stores to find the Best Deals for Blur Steam CD key. Buy the game cheaper with GG.deals!gg.deals
ostavi svima, community ce da ceni ovu infoDaj ti dam discord od lika sto je odradio da je svaki NFS pre-installed, samo pokrenes .exe preko steam i igre shljakaju sa sve patchevima za moderni HW