• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

Ide jak scalping gas! 💪💨

Rich (BB code):
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sony-playstation/sony-playstation-5-30th-anniversary-digital/oglas/174426688?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas

IMG_2325.webp

A za 30th Anniversary gamepad-ove je već jaka konkurencija na KP. 😄

Last edited:
Bome jeste, Detektive Xeliose, samo je sada smanjena cena. :)

Cak i moj adresar potvrdjuje tvrdnju (kada udjem na Aleksandra/Snake-a):

a.png

A vidje i Ivane u adresaru, hahaha

😂

Bome jeste, Detektive Xeliose, samo je sada smanjena cena. :) Cak i moj adresar potvrdjuje tvrdnju (kada udjem na Aleksandra/Snake-a):

a.png

A vidje i Ivane u adresaru, hahaha

😂
A tvoj adresar mogla moja baba da popuni. Sta lupas bre, nit znam ko si ti, nit smo trgovali ikada niti zelim.. uopste zasto bi ti mene "kao" imao u adresaru??
Ja sam odavno javno rekao da cu scalpovati i bicu 250e, sta tu nije jasno :D Ne bogatim se na hlebu, mleku, seceru i osnovnim potrepstinama , molim lepo :P

Nismo, a verovatno ni necemo. :) Pa adresar za to sluzi - da ubacis prodavce koji su ti zanimljivi. A ja sam vremenom dodavao i ljude sa ovog foruma i sa ostalih mesta, cisto da znam ako nekada naidjem na nesto zanimljivo - da znam ko su.

Nismo, a verovatno ni necemo. :) Pa adresar za to sluzi - da ubacis prodavce koji su ti zanimljivi. A ja sam vremenom dodavao i ljude sa ovog foruma i sa ostalih mesta, cisto da znam ako nekada naidjem na nesto zanimljivo - da znam ko su.
Aha , ti si onda vidovit neki, vidis oglas na KP i znas ko je odavde sa foruma.. povezujes okacene oglase ovde i poredis sa KP, kao u Alan Wake-u 2 povezujes slucaj, i onda popunjavas tvoj utripovani adresar.

Ja isto proverio u adresaru sad kad sam video prepiske ovde, imam ga i ja . Tako da...

Aha , ti si onda vidovit neki, vidis oglas na KP i znas ko je odavde sa foruma.. povezujes okacene oglase ovde i poredis sa KP, kao u Alan Wake-u 2 povezujes slucaj, i onda popunjavas tvoj utripovani adresar.

Jeste, a ti kao da nikada nisi postavljao identicne oglase na forumu i na KP...
Dva plus dva su 4.

Nema potrebe da se pravdas bilo kome, nekad je bolje ucutati. Xelios te provalio, ja potvrdio i ovde stajem.

Jeste, a ti kao da nikada nisi postavljao identicne oglase na forumu i na KP...
Dva plus dva su 4.

Nema potrebe da se pravdas bilo kome, nekad je bolje ucutati. Xelios te provalio, ja potvrdio i ovde stajem.
Ma evo pretrgao sam se od pravdanja. Znas kako me boli djokson sta ko misli. :D over and out

Back
Top Bottom