• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

Sam ja to lud ili su na kup/pro uveli lude restrikcije na postavljanje free oglasa od ove godine :/

A lil bit of googling nisam lud.

za te pare bolje kupiti prava kola i voziti

ali ovo je više tužno nego smešno, ali ima tona igara koja je povučena uglavnom zbog licenci i sada koštaju đavo-ipo

Skinuo pirata, update, crack, prebacio na Deck, radi odlično. Sa MK9 Komplete nisam imao sreće.

Blur je jedna od najoverlooked igara ikada i veliko osveženje u tom trenutku.

Mogao bih da skinem da se malo podsetim. Ili da ne rizikujem da pokvarim uspomenu. :D

Blur je jedna od najoverlooked igara ikada i veliko osveženje u tom trenutku.

Mogao bih da skinem da se malo podsetim. Ili da ne rizikujem da pokvarim uspomenu. :D
Na vise mesta sam vidjao da ljudi dizu igru u nebesa, ali meni je igra prosto cist proliv, neigriva maltene.
Na stranu to sto mi je koncept licensiranih automobila sa Mario Kart power-up ovima nespojiv, sam handling model je uzasno los i nimalo zabavan, kao sto sam napisao iznad, neigriv maltene.

Blur mi je najigranija i najzanimljivija local MP igra. Splitscreen za 4 igraca, apsolutni i totalni lom. Ni jednu drugu voznju ne znam napamet koliko ovo :D

sa njom ili je crno ili belo, nema između. meni se nije dopala, možda jer "mario kart" fazon igre nikada nisam igrao.

Mora sa drustvom u istoj prostoriji, i to pozeljno cetiri coveka, bez botova, sa ukljucenim maksimalnim hendikepom :)
To bazicno usporava one na prednjim pozicijama i forsira neprekidnu makljazu/zabavu :)

Lako bi bilo za disk da je na BC listi za Series X. Nema legit načina da se igra na modernom hardveru.
Znam a inace mi je split second bio u tom periodu exta,mada smo mi u lokal co op cplitu rokali motorstorm pacific rift najviše od svega i onaj twisted metal za ps3 u 4 igrača bas smo se izvali od igranja u četvoro u twisted u
Zlatna vremena nema šta :D

Igrala mi se ova igra na Deck-u reko da kupim ključ, kad ono:

Daj ti dam discord od lika sto je odradio da je svaki NFS pre-installed, samo pokrenes .exe preko steam i igre shljakaju sa sve patchevima za moderni HW. Isto ima i Blur i Split Second. Blur radi savrseno out of the box sve na max al Split Second mora se srede kontrole manuelno jer su bas tastatura fazon. Bave se samo abandonware al nema sta nisam skinuo i sve igre imaju isti tretman; Pure, Driver San Francisco, TD Unlimited, GRID 1,2,3,4, Colin McRea sve, Dirt sve koje su discontinued itd. Nista instaliras samo copy/paste na sd karticu i pokreni exe i izaberi u 99% slucajeva Proton Experimental. Sve su PC verzije sto znaci max rezolucija i grafika i sve rade na max + 60fps.

IMG_20250209_203152.webp

I kad smo vec kod twisted metal, overite ovog lika, da kazemo napravio je TM5, fan projekat. Pre 3 nedelje izbacio full igru:

Eve ga, samo procitajte pravila, treba prvo se prijavite na jednim od sub linkova pa sacekate koji sat i kad vas odobri onda otvoreno sve. Fast speed, google drive uglavnom, pici max brzinom, sve je pre installed, samo se .exe pokrece:

Na primer:

Screenshot 2025-02-09 at 10.27.04 PM.webp

Back
Top Bottom