• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

I na knjižici piše PC, lol Lik malo pobrkao pojmove jbg :D

Ja sam zaboravio za sotn aukciju, srecom kupio posle duplo jeftinije :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

ne razumete vi ljudi to.
Retro originali su postali terapeutsko sredstvo povecoj ekipi na netu.
To malo pace plastike im omogucava da igrajuci se del boja po oglasima bar na neko vreme prebrode to sto su potpuno marginalizovani ljudi u iovako sjebanoj zemlji i daje im neki osecaj vaznosti.
Zato mislim da te igre njima zaista i vrede vise nego sto oglasavaju cene. A vi gospodo kupite flashcarde. :P

ne razumete vi ljudi to.
Retro originali su postali terapeutsko sredstvo povecoj ekipi na netu.
To malo pace plastike im omogucava da igrajuci se del boja po oglasima bar na neko vreme prebrode to sto su potpuno marginalizovani ljudi u iovako sjebanoj zemlji i daje im neki osecaj vaznosti.
Zato mislim da te igre njima zaista i vrede vise nego sto oglasavaju cene. A vi gospodo kupite flashcarde. :p
Jasno mi je da to nisi hteo da kazes...
Ali, ovo sto si napisao bi mogao protumaciti kao prozivku vecine ljudi ovde?

Ma jok i ja sam skupljac, kao sto vidis i sam ovde je vecina ljudi kezualna i ima svoje poslove i zivote van kolekcionarstva, niko se ne duva, niti mu je to to glavna stvar u zivotu.
Ovo je bas upuceno preprodavicma, znam ih odlicno posto sam se zamlacivao sa njima tamo 2010-2014 mozda,dok su cene bile niske i dok sam imao entuzijazma.
To su bukvalno poluklosari sa kojima niko nece da komunicira i njima je ovo oblik privlacenja paznje, pola njih cak kaci i oglase stvari koje nemaju da bi im posalo poruku da te smaraju.

I preprodavci su se ulenjili. Lakše im je da sede kući i stiskaju F5 nego da rone po kontejnerima. Zbog toga se 90% povoljno prodatih igara vrati u oglase. Mala bara puna krokodila, a kvalitet robe kao taj Paper Mario.

Aj te sto se vrate ali oglasi koje neko 5 godina obnavlja sa istom cenom i nece da spusti bar na vgpc nivo. To je bolest :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ovaj lik je vanserijski, pošto oglašava bukvalno đubre po jačim cenama, druge igre koje oglašava su čak i u gorem stanju

https://www.kupujemprodajem.com/kon...nintendo-64-mario-kart-64-n64/oglas/123798343
https://www.kupujemprodajem.com/kon...-64-mortal-kombat-trilogy-n64/oglas/123798231

Secam se jednog oglasa jos tamo iz 2016-2017 kad sam hteo da kupim wii u i taj oglas je do skoro bio aktuelan. 210 e za wii u bez gamepad-a ali sa pro kontrolerom 🤣 Nema ga sad ali sam ga video pre par meseci. I vrv nije prodat ili je lik nabavio gamepad. Katastrofa... Znaci 4-5 godina se provlacio isti oglas. Pa wtf!? 😱🤣

A gledaj cara, stavio Mario Kart 64 uredno u kesicu a nalepnica kao da je istrljana šmirglom 😂

A gledaj cara, stavio Mario Kart 64 uredno u kesicu a nalepnica kao da je istrljana šmirglom 😂
Žive ljudi meme:

E8AS-3ZVoAMtngZ

Back
Top Bottom