Mile88
Well-known member
- Reaction score
- 423
Koliko se secam SOTN je otisla za oko 16k, komedija.Ja sam zaboravio za sotn aukciju, srecom kupio posle duplo jeftinije
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Koliko se secam SOTN je otisla za oko 16k, komedija.Ja sam zaboravio za sotn aukciju, srecom kupio posle duplo jeftinije
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Problem obuhvaca svih gaming entuzijasta. Postoje ljudi koji su usli u ovim hobijem pre 5-10godina kada nije bilo popularizovano toliko i prikupili su dobre kolekcije za malo para.Ma jok i ja sam skupljac, kao sto vidis i sam ovde je vecina ljudi kezualna i ima svoje poslove i zivote van kolekcionarstva, niko se ne duva, niti mu je to to glavna stvar u zivotu.
Popularizacija retro igara, ispunjavanje snova iz mladosti, skupljanje na gomilu svega da skuplja prašinu i da se bude u fazonu, mogućnost preprodaje novajlijama i hc kolekcionarima i kako to sve raste rastu i cene svega pa i regularnih konzola i igara jbgKo je kriv za poskuplenje?
Onda sam skoro triput manje platioKoliko se secam SOTN je otisla za oko 16k, komedija.
Haha e taj fazon. Na FB postira sliku od Sega Mega Drive sa komentarom "Konzola iz moje mladosti" Otvaram profil. Lik rodjen 2001god.Popularizacija retro igara, ispunjavanje snova iz mladosti
Flashcartovi postaju samo jeftiniji i popularniji tako da apsolutno nije kasno. Danas za većinu konzola postoji flashcart ili ODE, za mnoge možeš i da biraš proizvođača.To ko je uradio na vrijeme (doduše nikad nije kasno), uštedio je gomilu prostora, vremena, i živaca.
KlasikKo se seća lista A4 papira?
Ja samo ne kapiram koliki obrt ti moraš da napraviš preprodajom i koliko egzibicija da kupiš nešto za 50eur a prodaš za 100 da ti to bude isplativo kao full time posao.