- Reaction score
- 4,412
pogledaj tabelu koju sam iznad okacio, crveni brojevi
MDK (Murder Death Kill) se spominje u Demolition man kao najveći zločin Kad krene haos pa ide na onom spikerfonu ide Em Di Kej Em Di Kej hahah ima i u igri kad dođeš do top down nivoa kad god vidim MDK negde setim se tog glasa sa spikerfona.@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
Hvala :3
Da, ali mene zanima tachno to shto sam pitao. Da li je u Gamer chasopisu napisano to.MDK (Murder Death Kill) se spominje u Demolition man kao najveći zločin Kad krene haos pa ide na onom spikerfonu ide Em Di Kej Em Di Kej hahah ima i u igri kad dođeš do top down nivoa kad god vidim MDK negde setim se tog glasa sa spikerfona.
Mislim da je negde izjavio za igru da to znaci, kontam taj izraz se vuče ko zna od kad.
Hocu cim se vratim kuci, nisu mi ovde. Za nedelju-dvije.@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
Hvala, ali mi je potreban prvi deo
tražio sam, ali nisam našao ni u jednom da ima MDK opis. možda je to par brojeva koji mi fale, ali prvi broj Gamera je '98. izdat, a MDK1 izašao '97. mislim, možda pričam napamet, ali i mene sada zanima da li je MDK opisan u Gameru ikadaHvala, ali mi je potreban prvi deo
Uf, da li je mogutje da sam utripovao? Neshto mislim da nisam, a setjam se da je i @Nejt Pass potvrdio da se setja. No, na internetu sam nashao ovo:tražio sam, ali nisam našao ni u jednom da ima MDK opis. možda je to par brojeva koji mi fale, ali prvi broj Gamera je '98. izdat, a MDK1 izašao '97. mislim, možda pričam napamet, ali i mene sada zanima da li je MDK opisan u Gameru ikada
Posto vec pominjete igru, da postujem i prilicno dobar video o razlicitim verzijama:
Jeste spomenuto def i ja se toga sećam, jedino ne znam dal je bio Gamer.@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
Hvala mnogo, eto kako je zajebana stvar to setjanje :3@Yuka Sakazaki Стига' сам кући, пронашао сам само ову рецензију за други дио MDK. Прегледао сам пажљиво све бројеве прије њега, тј. садржаје, нема рецензије кеца, изашла је прије него што је часопис почео да се издаје. Овде се дефинитивно помиње то што си тражио на једном мјесту.
View attachment 10819View attachment 10818
PS. Видим накнадно да ме је Тајм већ предухитрио, нека, нека. Могу да потврдим, нема рецензије кеца.