• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

pogledaj tabelu koju sam iznad okacio, crveni brojevi

Извините што нисам био пуно активан, имао сам приватне обавезе са којима нисам успео у потпуности да се искобељам. Прихватићу понуду да скенирам часописе.

@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
Hvala :3

@Nezaborav Uchini mi uslugu, kada budesh imao vremena, nincs zsurba. Pronadji Gamer u kojem je opisana igra MDK i reci mi da li je negde spomenuto "Murder Death Kill".
Hvala :3
MDK (Murder Death Kill) se spominje u Demolition man kao najveći zločin 😀 Kad krene haos pa ide na onom spikerfonu ide Em Di Kej Em Di Kej hahah ima i u igri kad dođeš do top down nivoa 😀 kad god vidim MDK negde setim se tog glasa sa spikerfona.
Mislim da je negde izjavio za igru da to znaci, kontam taj izraz se vuče ko zna od kad.

MDK (Murder Death Kill) se spominje u Demolition man kao najveći zločin 😀 Kad krene haos pa ide na onom spikerfonu ide Em Di Kej Em Di Kej hahah ima i u igri kad dođeš do top down nivoa 😀 kad god vidim MDK negde setim se tog glasa sa spikerfona.
Mislim da je negde izjavio za igru da to znaci, kontam taj izraz se vuče ko zna od kad.
Da, ali mene zanima tachno to shto sam pitao. Da li je u Gamer chasopisu napisano to.

tražio sam, ali nisam našao ni u jednom da ima MDK opis. možda je to par brojeva koji mi fale, ali prvi broj Gamera je '98. izdat, a MDK1 izašao '97. mislim, možda pričam napamet, ali i mene sada zanima da li je MDK opisan u Gameru ikada
Uf, da li je mogutje da sam utripovao? Neshto mislim da nisam, a setjam se da je i @Nejt Pass potvrdio da se setja. No, na internetu sam nashao ovo:
336134405_3412616932285197_1708679903595714436_n.png

Mozhda sam to nekako video i pomeshao? Ne znam.. cheka se Nezaborav.

Ja rekoh da se ne sećam tačno da li sam u Gameru video ili negde drugde, ali vrlo je moguće da je i u Gameru pisalo.

MDK mi je bila jedna od omiljenih igara kao klinji. Igrao sam je prvi put u jednoj od mnogobrojnih memlavih, zagušljivih garaža koje su bile pretvorene u Soni-teku.

Za značenje sam saznao dosta rano, da li preko časopisa ili preko sajtova koje smo tada često posećivali -- tipa cheatplanet, gamefaqs i slični. Ne sećam se.

@Yuka Sakazaki Стига' сам кући, пронашао сам само ову рецензију за други дио MDK. Прегледао сам пажљиво све бројеве прије њега, тј. садржаје, нема рецензије кеца, изашла је прије него што је часопис почео да се издаје. Овде се дефинитивно помиње то што си тражио на једном мјесту.

IMG_20230902_185121_1.jpgIMG_20230902_185039.jpg

PS. Видим накнадно да ме је Тајм већ предухитрио, нека, нека. Могу да потврдим, нема рецензије кеца.

@Yuka Sakazaki Стига' сам кући, пронашао сам само ову рецензију за други дио MDK. Прегледао сам пажљиво све бројеве прије њега, тј. садржаје, нема рецензије кеца, изашла је прије него што је часопис почео да се издаје. Овде се дефинитивно помиње то што си тражио на једном мјесту.

View attachment 10819View attachment 10818

PS. Видим накнадно да ме је Тајм већ предухитрио, нека, нека. Могу да потврдим, нема рецензије кеца.
Hvala mnogo, eto kako je zajebana stvar to setjanje :3

Јесте, мени се то више пута дешавало. Да сам тотално увјерен да се нечега сјећам јасно и испостави се да није било баш тако.

A1000 kakva je zapravo izašla na tržište: :ROFLMAO:
A1000.jpg

Back
Top Bottom