Да не идем у офтопик, чини ми се да је @Mile88 онај атлетичар из Зрењанина који је недавно преминуо. Стварно ми је жао њега, нисмо стигли детаљно да се спознамо.
Не могу да верујем да је Миле умро. Моје годиште човек. А видим нема га на форуму већ дуже времена. Зна ли се од чега је преминуо? Сад кад сам гуглао, пише "после дуге и тешке болести", али не пише шта тачно. Не сећам се да је овде спомињао да је болестан.
Која невјерица, Миле легендо... један од најбољих људи, карактера. Баш сам га волио, исијавала је и кроз дигиталу нека доброта. Да не помињемо оно што је урадио за заједницу кроз своја залагања на скенирањима, што је у жицу погодило моје пасије. Сваки пост му је био вриједан, једноставан у најпозитивнијем смислу. Човјек од дјела.
Чули смо се баш прије неколико недеља, причали о Бонусу, скеновима. Планирао сам радити исто са другим часописима, па сам га хтио питати за неке ствари када почнем. Колико сам га знао, ништа није слутило на ово. Био је у Аустрији код рођака, радио. Планирао је евентуално ићи опет. Зато га није било, ја сам мислио да је на неким припремама за маратоне.
Vraticu se na forum, nisam ni planirao da napustam najbolji forum
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.