• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

@Mile88 vreme je, napokon. spremni su gameri za slanje, ovo je ono sto imam u kolekciji. Fascinantno je koliko su neki brojevi i dalje netaknuti:

View attachment 5486

View attachment 5487
Ајмо Милету у спомен и част, да се некако организујемо и скенирамо ово. Да се поделимо па по пет бројева неколико нас да одради јер ипак је то велики посао. А било би штета да не одрадимо то и не дигитализујемо и ово, као и Бонусе пре тога, кад их већ имаш толико.

Ајмо Милету у спомен и част, да се некако организујемо и скенирамо ово. Да се поделимо па по пет бројева неколико нас да одради јер ипак је то велики посао. А било би штета да не одрадимо то и не дигитализујемо и ово, као и Бонусе пре тога, кад их већ имаш толико.
apsolutno se slazem i ista stvar mi je juce pala na pamet

apsolutno se slazem i ista stvar mi je juce pala na pamet
Ја сам за да скенирам бар 5 бројева као што рекох. Нека се јави ко је још расположен, па да одрадимо то. Лакше је више нас по мало, него само један да све сам уради.

Ја сам за да скенирам бар 5 бројева као што рекох. Нека се јави ко је још расположен, па да одрадимо то. Лакше је више нас по мало, него само један да све сам уради.

hoćeš onda ovako?

1658139144103.png

Ово где пише Миле је већ он скенирао беше? Ја бих радије скенирао ове прве бројеве 1, 3-5, и 7. Пошто ми је интересантнији тај старији период. А и да идемо редом.

Ово где пише Миле је већ он скенирао беше? Ја бих радије скенирао ове прве бројеве 1, 3-5, и 7. Пошто ми је интересантнији тај старији период. А и да идемо редом.
realno i meni bi ovako bilo bolje, mozda nesto od toga starijeg cak i imam

Auuu...Mile ps retro fun. Počivaj u miru i hvala za sve scanirane bonuse. :(

Jao kako me ovo pogodi sada,bukvalno placem za covekom.
Pa nedavno sam mu slao neke bonuse i pricao sa njim pola sata. Nije nikada spominjao da je bolestan. Kakva tragedija!!!

videcu u naredna 2, 3 dana da li imam te brojeve i u kakvom su stanju, da ne saljes bezveze meni

videcu u naredna 2, 3 dana da li imam te brojeve i u kakvom su stanju, da ne saljes bezveze meni
dobro, mogu naredne da ti posaljem koje nemas, nije frka, samo da pokrijemo skoro sve Gamere

Koji brojevi nedostaju?
Moje sam poslao Miletu ali videcu kod drugara da li ima nesto pa da kompletiramo?

Back
Top Bottom