• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2025)

Ja sam se uvek interesovao za ATLA odgledao sam sve crtaće zajedno sa Legend Of Korra koja mi se isto svidela i ako je ljudi nisu baš voleli valjda zbog lesbian thing. Jedva čekam i najavljenu igru od ATLA :)
Možda je glupo reći ali ja sam se tako obradovao kad se Netflix objavio da će uraditi celu adaptaciju crtanog(ne samo drugu sezonu nego i treću)da ti ne možeš da zamisliš :ROFLMAO:
Verujem. I ja sam veliki fan ATLA. Koru nisam gledala, počela sam, ali nisam završila. Nije mi imala isti šarm kao original, bar meni.

Steta, krenuli su osrednje sa adaptacijom ali je serija bila sve bolja i bolja.

Nije bas cancelled totalno [Amazon nije narucio S4], mozda uspeju da nadju dom na nekoj drugoj platformi. Ali posto serija nije imala bas glasne fanove online, tesko da ce uspeti da iscimaju bilo koga da preuzme.

Završila se prva sezona The Studio

Apsolutno mi nije legla serija. Sve deluje mnogo veštački i neuverljivo. Počev od rada kamere, do isceniranih i fake trenutaka panike i opšte ludnice. Likovi se ponašaju namerno kao deca od 3-4 god koja su nesposobna za bilo kakav razgovor ili bilo kakvu smislenu radnju. Baš mi bode oče kako su napisani likovi i šta se dešava.

Za razliku od serija poput Silicon Valley, Entourage, ova serija nema "dušu". Uopšte nije zabavno gledati seriju. Ljudi samo urlaju i vrište i, moram da po novim opet, nesposobni su za bilo šta u životu - i to treba da bude kao smešno :D Vidi se da je glavni lik malo pozajmljen iz Curba, ali nema ni trunku tog šarma i on screen energije koju ima Leri.

U suštini ne preporučujem seriju, ocena 6/10

Jedina epizoda koja mi je zapravo bila zabavna i gde sam video veći potencijal je epizoda:
S1.E7 ∙ Casting
The team scrambles to come up with a movie cast that won't offend anyone.

I meni se svidela serija, ima nekih slabijih epizoda i momenata, ali vecina me je dobro zabavila.

ja sam na 4 epizode, isto se zabavljam poprilično. likovi jesu karikirani, ali sam siguran da se u svemu tome provlači jedna nota istine.

Očekivao sam previše možda, a ta neuverljivost mi najviše smeta. Svaku scenu gledam i deluje forsirano. Možda sam loše ušao u seriju, ali to je što je :) Jedva sam je završio da budem iskren :)

Pogledao danas recap celog TWD-a da se podsetim (nisam gledao uopste s11, al je recap bio fun, definitivno je serija bolja kada se skrati 10 puta :D).
Anyways gledao neke nesto od ovih spinoff serija vredi neka gledanja ? Ili da ih njih "ispratim" u skracenoj verziji :D

Video sam samo da je bilo najavljeno jedno 5 spin off serija. Nemam pojma šta je uopšte na kraju i snimljeno.

Imao je TWD i u terminalnoj fazi periode kada malo skoči kvalitet na neko vreme, bio sam dovoljno lud da odgledam sve.

Koliko vidim 3 su snimili, Deril + Karol (radnja je u Francuskoj wtf), Negan + Megi (radnja u njujorku, deluje mi najprivlacnije) i Rik + Misone (mini serija 6 ep samo, najbolje ocenjena, al kontam da je fanfic najzesci :D).

Imao je TWD odlicnih momenata, tj vrhunskih epizoda, al su bile ukljukane izmedju gomile ocajnih pa ko ima stomak da svari sve komplet :)

Takodje sinoc overio recap cele Fear the walking dead serije lol Dobro je sto nisam gledao, recap mi bio sasvim dovoljan.

Fear the Walking Dead je imao legitimno dobru prvu sezonu, posle polako pada kvalitet a poslednjih par sezona potpuni trash.

što ne gledaš, ako ti se sviđa?

Pa nije to za mene evo sad gledam Signora Volpe isto kriminalistička serija ali mi ne drži pažnju i ako je dobra ali čudno je baš jer ja volim i kupujem detektivske igre a ne volim da ih gledam :D dok moj otac obožava da gleda sve krimi i detektivsko

Last edited:
Pa nije to za mene evo sad gledam Signora Volpe isto kriminalistička serija ali mi ne drži paznju i ako je dobra ali čudno je baš jer ja volim i kupujem detektivske igre a ne volim da ih gledam :D dok moj otac obožava da gleda sve krimi i detektivsko
Koje detektivske igre igraš?

Back
Top Bottom