• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2024)

Ludvig mi je legao kao budali šamar.
Pogledao svih pet epizoda za vikend. Preporučujem svima koji vole zagonetke i "plemeniti" engleski humor.

Opa, ovo deluje baš zanimljivo. Ovih dana gledam Would I Lie to You?, ne znam ni ja koliko epizoda sam pogledao :D Tako da sam već u tom nekom modu, tog njegovog humora.

Video sam ovu seriju pre nekad i, iz nekog razloga, totalno ignorisao, da nisi napisao, pitanje kada bih opet naišao na nju (y)

Drew Goddard se vratio u Hollywood posle visegodisnje pauze sa TV serijom "High Potential", pogledah ep1. 160 IQ cistacica pomaze LAPD-u u detektivskim slucajevima. 😂

Gleda se Monsters. Visoko kvalitetna serija u ženru istorijskog kriminala. Gluma i inovativnost su iznenađujuće.

Podseća me po kvalitetu na The Staircase, koji je isti žanr.

Last edited:
Wut ja mislio to je bila mini serija Jeffrey Dahmer, sad ima ime Monsters i ima s2 ? OK skinuce se :D

Krenula je da izlazi i nova sezona The Shrinking. Za sad dosta lošija od prve, gledam epizode iz nekoliko puta, nekako je nezanimljivo. Možda je trebalo da bude to mini serija sa jednom sezonom samo. Ali ajde, videćemo do kraja ove sezone kako će biti.

Opa, ovo deluje baš zanimljivo. Ovih dana gledam Would I Lie to You?, ne znam ni ja koliko epizoda sam pogledao :D Tako da sam već u tom nekom modu, tog njegovog humora.

Video sam ovu seriju pre nekad i, iz nekog razloga, totalno ignorisao, da nisi napisao, pitanje kada bih opet naišao na nju (y)
Probaj makar prvu epizodu. Nećeš se pokajati.

Poceo da gledam seriju pingvin,nije lose mada nisam preterano impresioniran do sada,inace onaj mali sto mu je pomocnik bi bio idealan za miles morales live akchn ulogu :)

On i 2000 drugih mladih crnih glumaca.

Heck, Nadji Jeter je i dalje u godinama gde bi mozda mogao na TV/filmu da ponovi svoju ulogu Miles-a iz PlayStation igara.

The Last Night at Tremore Beach

Pogledah sada za vikend novu seriju Oriol Paula (valjda se tako piše), režisera koji je radio The Invisible Guest, The Body, Mirage, The Innocent.

Premisa:

Mladi španski kompozitor se posle nesreće seli u idilično selo na obali okeana, kako bi se oporavio i povratio inspiraciju. Međutim, tu mu se dešava nova nesreća, posle koje on kreće da dobija vizije koje ne može da odvoji od realnosti. Dalje ne bih pisao da ne spoilujem.

Volim španski film, i njegovi filmovi su mi gotivni, iako su uglavnom na sličan fazon, trileri sa gomilom tvistova. Isto je i sa ovom serijom.
Počinje malo sporije i treba malo vremena dok klikne, ali posle 10 sati postaje baš dobro. Šalim se, nije 10 sati, ali možda 2-3 epizode. Epizode su malo duže, idu i do 80 minuta, tako da imate osećaj kao da gledate film.
To mi je možda i jedna od mana serije, što u nekim momentima zna da davi malo, ali mene je i dalje vuklo da gledam. Poslednje dve epizode su ludilo :D
Od mene preporuka, naravno ako volite španske trilere.
Ocena 7.2/10

1730104271748.webp

Bacite utiske ako neko krene sa gledanjem The Day Of The Jackal. Ovako na prvu, deluje da moze biti zanimljivo.

Back
Top Bottom