• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Pojavila se danas Party Down S03E01.
Dakle, Party Down je zvanično krenuo sa novom sezonom. Za one koji ne znaju, ovo je jedna pomalo zaboravljena serija koja je imala neverovatan sastav glumaca kada se pojavila - Adam Scott (Parks and Rec, Severance), Ken Marino, Martin Starr (Freaks and Geeks, Silicon Valley), Lizzy Caplan (Masters of Sex, Fleishman Is in Trouble), Megan Mullally, Jane Lynch...

Nažalost, Lizzy neće biti u novoj sezoni zbog konflikta oko snimanja drugih stvari, ali ostali bi trebalo da su tu.
"With the exception of Lizzy Caplan (who had scheduling conflicts), the entire cast—which also includes Megan Mulally and Martin Starr—is back for a six-episode revival..."

Iskreno, baš se radujem novoj sezoni, jesu svi ostarili ali ova serija mi je bila jedna od dražih tamo 2010tih. Tako da šta god bude, 6 epizoda nije strašno izdržati.

rawImage.jpg

Zbog ovog posta sam odgledao prvu sezonu i poceo sa drugom. Za sada mi je odlicna serija, nije ono da se iskrivim od smeha, ali ima odlicnih momenata.

E da, From S2E3 mi je do sada najlosija. Nekako je spora, deluje kao filer, nista od, naizgled, preterane vaznosti se ne desava, ali okej, nije da sam se smarao dok sam gledao.

E da, From S2E3 mi je do sada najlosija. Nekako je spora, deluje kao filer, nista od, naizgled, preterane vaznosti se ne desava, ali okej, nije da sam se smarao dok sam gledao.
Pošto hbomax ne izlistava još uvek s2e3, primoran sam da skinem epizodu. Šteta, nadao sam se da će biti udarnički tempo, ali svakako lista pitanja kako se šta desilo i zašto, raste svaki dan 😂

From S2E4 odrzhava mlitav tempo tretje epizode. Fokus je na odnosima izmedju likova, shto nije nuzhno loshe, ali ja bih ipak da saznam neshto vishe o onome shto se ne vidi.

Shto se tiche Party Down, super mi je serija, odgledao sam sve. Definitivno kasnije bude momenata na koje se glasno smejem, najvishe zahvaljujutji Constance (suze jer je nije bilo u S2) i Ron.

Kakva epizoda Successiona 🔥 Kako je dobro prenesen haos koji se desava.
Jos dve epizode do kraja, a nema ni naznake sta bi moglo da se izdesava sa likovima. Bitni, veliki potezi su povuceni, ceka nas da vidimo konacne posledice koje ce da zadese vodeci trio i ove najblize njima.

Barry takodje pokidao sa epizodom.
U velika govna se uvalio Barry, zajebanom igracu je dosao u ruke.

Obe serije se zavrsavaju za dve nedelje. I to kakve serije!

White House Plumbers 2023
1684229758982.png

A five-part series that tells the true story of how Nixon's own political saboteurs and Watergate masterminds, E. Howard Hunt and G. Gordon Liddy, accidentally toppled the presidency they were trying to protect.

Izašle su 3 epizode za sad, ali po ocenama, deluje baš loše. Još nisam stigao da gledam.

Baš mi je žao što niko ovde ne pominje Silo, serija sabija.

Ja cekam da se nakupi malo vise epizoda.

I mene, pogotovo sa onim ekran glitchem u jednom trenutku sto ljudi videli.

Cekam sledecu epizodu, nadam se da ce ici u istom dobrom pravcu do kraja sezone

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imamo nekoliko finala serija koje su obeležile prethodnih nekoliko godina:

The Marvelous Mrs. Maisel se završava sada u petak
Succession u ponedeljak
Barry u ponedeljak

vidim da i The Flash se završava ovog četvrtka.

The Marvelous Mrs. Maisel me je prijatno iznenadila sa nekim epizodama ove poslednje sezone. A Succession, očekujem 10/10 finale, sve je spremno za vatromet.

Ako neko voli detektivske romane, posebno Agatu kristi, obavezno da pogleda Dalgliesh. Ima samo 12 epizoda i 6 slučajeva ali baš je u stilu starih detektivskih serija. Nažalost i ovde se ponekad desi da je očigledno da je detektiv saznao nešto a da je publika odsečena od toga al je i dalje milion puta bolje od moderne konkurencije.

Izasao FUBAR cela sezona :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gledam Monster Dahmer... Prva epizoda je jbn fenomenalna, pažnja znatno počela opadati oko 3. ep... Nadam se da će biti bolje...

Back
Top Bottom