Ovi bežični mi djeluju kao lošija varijanta M30 koji je upotrebljiv za mnogo više sistema.
Mora da je pikao iskljucivo RPG.Znam lika koji je SNES kontroler držao lijevom rukom a samo desnim kažiprstom pritiskao 'face' dugmiće.
Nije uopšte skup, ali shipping je bulja.Ovi bežični mi djeluju kao lošija varijanta M30 koji je upotrebljiv za mnogo više sistema.
Šteta što se ne prodaje regularno, nisam uzeo prvi a i svidja mi se ovde izbor igara, zanimljivije je dosta.
Skoro se mini kec, sa sve kutijom, prodao na limundu za oko 7k.Pa valjda nije u radnjama, nego se nešto onlajn naručuje nisam proveravao, nema ga kod nas u radnjama to je meni već kraj.
Ja igram tu i tamo SNES Mini, igrao sam ga brda kad je izašao ofc, tako da isto bi bilo i sa Mega Drive 2 Mini al verovatno se neći cimati.
Ne treba ti biti žao zbog toga jer osim kvalitetom izrade same konzole i kontrolera realno nije čemu. Baš kao i (S)NES Classic.nisam uzeo prvi a i svidja mi se ovde izbor igara
Aha, ja sam ga kupio.Skoro se mini kec, sa sve kutijom, prodao na limundu za oko 7k.