• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mega Drive/Genesis Sega Genesis/Mega Drive general tema (igre, vesti,diskusija)

Ja sam te Segine dzojpede (mislim jedini) koristio tako sto sam te dugmice A B C X Y Z pritiskao sa kaziprstom, srednjim i domalim, a ne sa palcem kao svi :D
Videlo se da mi je sudjena tastatura :D

Retro-Bit najavio novi kontroler: https://retro-bit.com/big6

oi6ji1.jpg
Ovi bežični mi djeluju kao lošija varijanta M30 koji je upotrebljiv za mnogo više sistema.

Znam lika koji je SNES kontroler držao lijevom rukom a samo desnim kažiprstom pritiskao 'face' dugmiće.

Što je najgore nije, igrao svašta, brzo trčanje u Mariju je izgledalo tako bizarno sa kažiprstom omg. 🤣

Šteta što se ne prodaje regularno, nisam uzeo prvi a i svidja mi se ovde izbor igara, zanimljivije je dosta.

Ja sam hteo da uzmem prvi, nesto wahad obecavao da ce nabaviti, ali nista od toga. Imam SNES mini, koji sam par puta upalio iz zezanja, pa mi svako malo dodje da li cu da ga prodam ili ne, jer stoji bzvz :D
Koja je cena ovom, kako mislis ne prodaje se regularno?

Pa valjda nije u radnjama, nego se nešto onlajn naručuje nisam proveravao, nema ga kod nas u radnjama to je meni već kraj.

Ja igram tu i tamo SNES Mini, igrao sam ga brda kad je izašao ofc, tako da isto bi bilo i sa Mega Drive 2 Mini al verovatno se neći cimati.

Pa valjda nije u radnjama, nego se nešto onlajn naručuje nisam proveravao, nema ga kod nas u radnjama to je meni već kraj.

Ja igram tu i tamo SNES Mini, igrao sam ga brda kad je izašao ofc, tako da isto bi bilo i sa Mega Drive 2 Mini al verovatno se neći cimati.
Skoro se mini kec, sa sve kutijom, prodao na limundu za oko 7k.
Dvojku nisam ni trazio niti gledao za sada.

Back
Top Bottom