• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level klub ljubitelja piva

Meni je ovo pivo baš gorko i nisam ni malo uživao. Sem ginisa, tamna piva mi više ne prijaju

Meni je ovo pivo baš gorko i nisam ni malo uživao. Sem ginisa, tamna piva mi više ne prijaju

Ja sam, dok sam studirao, se davio u onoj maloj flasici (plasticnoj) niksickog crnog/tamnog :) Bilo mi je neverovatno, ali verovatno nisam nista znao :D
Sto se tice ovih sada tamnih, preporucio bih ti da probas kod nas ovo:

1691481301382.png

Takodje, preporucujem Salto Stout (obavezno sipati u casu, a ne direkt iz flasice):

Mislim na Salto Stout

Edit*
Sad vidim da na ovoj slici London Portera pise flasica :ROFLMAO:

Last edited:
20230812_151652.jpg20230812_151712.jpg

Dobio besplatno na adi, mnogo slatka limenkica, ne skupljam ih vise, inace bi je zadrzao, mutno, svetlo, psenicno pivo, sa aromom karamele, narandzine kore i korijandera (apsolutno nista od toga se ne oseca u pivu), uopste mi se nije svidelo, neki bezveze ukus, ali popio sam, na silu...

Kronenbourg 1664 Blanc je jedno od najpolularnijih piva kod nas, verovatno jer ženski deo populacije baš preferira ovaj napitak.

Meni je sasvim ok, ali treba znati da to nije baš tradicionalno pivo. Te arome koje si nabrojao ja itekako osećam. A mislim da je to i razlog zašto je ovo pivo možda i broj1 kod žena u Srbiji. Zavisi gde se nalazim, desi se da popijem nekad čašu dve :D

Ne znam kad se tacno pojavio kod nas, pre jace od tri godine sam krenuo da ga konzumiram, kako je krenulo toplije vreme. Mislim da je tada kostalo najvise 90 din u Maxiju, moguce i ispod 85. Idea, Univer i drugi lanci su tek kasnije ubacili Blanc u svojim radnjama.

Sad sam naleteo na info da je kod nas od 2019.

20230817_174136.jpg20230817_174159.jpg

Nije lose, svidja mi se sto nije puno gorko, a ne svidja mi se sto je i dalje pomalo gorko, svakako mi je bolje od Lav Premium, ali gore od Zajecarskog, koje mi je najmanje gorko, tako da je ostalo na prvom mestu... mada nezahvalno je porediti, jer Zajecarsko je bilo toceno, moracu da ga probam i u limenci.

Back
Top Bottom