@nelex morao sam zbog tebe da probam pivo. JAKO je pitko, dakle, klizi niz grlo i okrepljuje. Miris je odlichan, ukus mi se takodje dopao poprilichno, voleo bih da probam i flashiranu/tochenu verziju. Gaziranost gotovo da ne osetjam, ne postoji, ali mislim da je vishe gorko pivo od Taddy Porter. Oba piva mi se dopadaju, ali mislim da mi je Taddy za nijansicu bolje pivo. No, morao bih josh par puta da degustiram i odluchim. Nadam se da tje biti prilike.

Ovo mi je jedno od najpivastijih piva koje sam pio, pa i za ovo mislim da bi @eufrat uzhivao. Fina gorchina, bash onako kvalitetno se oseti, ali meni nije preterano. Nije previshe gazirano pa mogu da uzimam vishe gutljaja, ali se oseti taman da fino pecne grlo. Blago je slatko, ali ne dolazi preterano do izrazhaja, gotovo neprimetno. Uzhivao sam dok sam pio Ayinger Festmarzen i grickao nekakav chips od sira.

Ovo mi je jedno od najpivastijih piva koje sam pio, pa i za ovo mislim da bi @eufrat uzhivao. Fina gorchina, bash onako kvalitetno se oseti, ali meni nije preterano. Nije previshe gazirano pa mogu da uzimam vishe gutljaja, ali se oseti taman da fino pecne grlo. Blago je slatko, ali ne dolazi preterano do izrazhaja, gotovo neprimetno. Uzhivao sam dok sam pio Ayinger Festmarzen i grickao nekakav chips od sira.