• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level klub ljubitelja piva

@nelex morao sam zbog tebe da probam pivo. JAKO je pitko, dakle, klizi niz grlo i okrepljuje. Miris je odlichan, ukus mi se takodje dopao poprilichno, voleo bih da probam i flashiranu/tochenu verziju. Gaziranost gotovo da ne osetjam, ne postoji, ali mislim da je vishe gorko pivo od Taddy Porter. Oba piva mi se dopadaju, ali mislim da mi je Taddy za nijansicu bolje pivo. No, morao bih josh par puta da degustiram i odluchim. Nadam se da tje biti prilike.

photo_2023-09-16_10-21-35.jpg

Ovo mi je jedno od najpivastijih piva koje sam pio, pa i za ovo mislim da bi @eufrat uzhivao. Fina gorchina, bash onako kvalitetno se oseti, ali meni nije preterano. Nije previshe gazirano pa mogu da uzimam vishe gutljaja, ali se oseti taman da fino pecne grlo. Blago je slatko, ali ne dolazi preterano do izrazhaja, gotovo neprimetno. Uzhivao sam dok sam pio Ayinger Festmarzen i grickao nekakav chips od sira.

photo_2023-09-16_10-21-35 (2).jpg
photo_2023-09-16_10-21-35 (3).jpg

I ja sam probao samo jednom Taddy, tako da i meni je potreban malo veći uzorak da kažem koje je bolje. Ali možda jer sam pio češće i navikao, London Porter mi je delovao za nijansu bolji. Ako bih morao da kažem šta je tačno presudilo, rekao bih da mislim da se u London Porteru nekako više oseća punoća i onaj ukus pregorene kafe. Ali ponavljam, mnogo su blizu. Vrhunska piva, nema šta.

Yuka, ti bi bio odlican za one placene ankete, kad probas neko pice, pa trebas detaljno da opises ukus, miris, texturu, ambalazu, sve :D
Ako je neko voljan da me platja da degustiram i opisujem, tu sam :D

@Yuka Sakazaki Vreme je da probaš neko sa krupicom da vidimo da li je njihov kukuruz bolji od našeg 😄
Ovaj put nisam naleteo na to, danas pijem josh dva piva i to je to za ovu godinu. Moratju da pauziram par meseci. Nisam pio ovoliko piva... pa ne pamtim.

• Like
Reactions: Ace
20230916_210015.jpg

Kozel, tamno pivo, svidelo mi se! mozda mi je cak i na prvom mestu.

Ispunjava uslove koji su meni najbitniji, a to je da nije puno gorko i da je pitko, sto bi reko Yuka, samo klizi niz grlo i svidja mi se ukus, cak je malo i sladunjav, ima tu neku notu i pun je ukus, vrlo zanimljivo, nema sta.

festival-zanaztskog-piva.jpg

20231022_170227.jpg

Uzeh Duff pivo u Lidlu, volim tamo da probam uvoznu robu, sto egzoticnije, to bolje, ovo je ako se ne varam americka marka, podseca me na ono Duff pivo iz Simpsonovih, mozda je upravo i to... odlicno je! sladunjavo i relativno pitko, ima malko vise alkohola 4.9%, ali je prilicno dobro... mislim da je sladunjavo taman koliko treba, samo da je jos malo pitkije i malo manji procenat alkohola i bilo bi savrseno, mada mislim i ovako da mi je na prvom mestu i da je prestiglo Zajecarsko pivo.

Zaboravih pre par meseci spomenuti najbolje kiselo pivo koje sam probao do sada. Veoma je kiselo pivo i ima votjkast ukus - podsetja na vishnje. Mogao bih retji da je pivo slatko, ali mozhda tripujem to zbog kiselosti. Nije preterano gazirano i veoma je pitko.
Ako volite kisela piva, ovo morate isprobati kada budete u prilici!

photo_2023-12-21_22-21-54.jpg
photo_2023-12-21_22-21-54 (2).jpg

Odlično pivo koje se pojavljuje par puta godišnje u Lidlu u tri različita ukusa. Privuklo me neobičnošću što je u pitanju Francuska Manastrirska pivara.

Naređe je najbolje po meni - Tripel. Klasično pitko belgijsko pivo sa malo karaktera.
Drugo najbolje - Ambree koje ima malo manje karaktera i više je klasično crveno pivo.
Na trećem mestu - Imperial koji je i najjači ali i ima meni najneprijatniji ukus. Volim piva sa jačim ukusom, posebno nefiltrirana i ovo je odlično (filtrirano je) ali od ova tri mi se najmanje svidela . Ima 8% alkohola.
Abbaye-de-Vauclair.jpg

Vrh od tamnog, gustog piva. Višnja, vanila i badem, 12.8%. Za podeliti sa nekim i pijuckati polako. Kontam da neće biti uvek ovoga, ko može da nađe ovo Mad Scientist pivo, obavezno!

1000012924.jpg

Last edited:
Vrh od tamnog, gustog piva. Trešnja, vanila i badem, 12.8%. Za podeliti sa nekim i pijuckati polako. Kontam da neće biti uvek ovoga, ko može da nađe ovo Mad Scientist pivo, obavezno!

View attachment 12563
Damn son, juche sam video to pivo, ali me odbio procenat alkohola.
Sada kapiram da bih mogao da probam.

Back
Top Bottom